Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van egy illető akit nagyon...

Van egy illető akit nagyon kedvelek, jó ha ezt megírom Neki? Ha esetleg valami nem stimmel kérek egy kis helyesbítést

Figyelt kérdés

Szia...!

Azt szeretném tudatni veled, mivel szerintem a legfontosabb az őszinteség, hogy nagyon boldoggá tesz, amikor válaszolsz az üzenetekre és úgy érzem, nagyon szerethető vagy és már várom nagyon hogy ismét láthassalak, sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, ha te része vagy az életemnek, ez mind azért van, mert nekem nagyon szeretethiányom van és ezt szeretném kapni, illetve adni is.

2023. márc. 1. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt elküldöd, jogosan fog pszichopatának gondolni. Szerintem fogalmazd újra az egészet és ne térj ki olyan dolgokra, hogy szeretethiányos vagy, ő meg szerethető stb.
2023. márc. 1. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyi van még hogy ő pszichiátrián dolgozik, és mindig más emberek érdekeit tartotta szem előtt.
2023. márc. 1. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A rövidebb néha több:

Mindig örülök, amikor válaszolsz az üzeneteimre. Várom a legközelebbi találkozást. Addig is minden jót!

2023. márc. 1. 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor pár napig nem beszéltem írtam vele, depis voltam. Tegnap írt, egyből jó lett a közérzetem. Csak mikor meglátom hogy fent van Messenger akkor felugrik a vérnyomásom meg erősebb a szivdobogás stb
2023. márc. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!