Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolaritás esetén van olyan,...

Bipolaritás esetén van olyan, hogy az illető se nem mániás, se nem depressziós, hanem teljesen normális állapotban van?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor ez esetben teljesen úgy működik, mint egy olyan ember, akinek nincsenek hasonló zavarai? És amikor mondjuk egy mániás időszak után “kijózanodnak”, akkor ráeszmélnek, hogy miket csináltak a mániás időszak alatt?

Nem értek hozzá, bocs ha hülyeségeket kérdezek. Valakiről, akit ismerek, megtudtam, hogy bipoláris, de nekem eddig az ég világon semmi nem tűnt fel, amikor beszéltem vele, tök átlagos volt. Egy pörgős, vidám, nyitott embernek ismertem meg, de hát van ilyen… most viszont olyan dolgokat csinál/csinált, amik nekem felfoghatatlanok, érthetetlenek (ezeket most nem részletezném), tudtommal mániás szakaszában van.

2022. júl. 20. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Jellemzően akkor tudnak rendesen funkcionálni, ha jól be van állítva a gyógyszerük és azt szedik is. Ha ez valahol megcsúszik, akkor igen, borul a bili.
2022. júl. 20. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én bipoláris vagyok, sosincs normális állapotom.
2022. júl. 20. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akár még gyógyszerek nélkül is előfordulhatnak tünetmentes fázisok.
2022. júl. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!