Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nekrofil gondolatok ellen mi...

Nekrofil gondolatok ellen mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Nem telik el nap, hogy ne jönnének elő, de orvoshoz ezzel nem fordulhatok.

2023. febr. 28. 23:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne várj vele. Nem éri meg. Van millió+1 antidepresszáns, valamelyik biztosan működni fog nálad is! Kevesen találják meg elsőre azt ami működik.

Nekem SSRI kell, de másnak a triciklikusak jönnek be, valakinek meg az NDRI hozza meg a kívánt hatást. Sőt, van akinek csak a MAO inhibitorok használnak.

A nekrofil gondolatok, késztetések pedig simán lehet, hogy a depressziód melléktermékei. Persze nem vagyok se pszichiáter se pszichológus, de a bipol+pszichózis mellett már mindenféle tudati állapotot átéltem, mindenféle gondolatokkal. Nálad sem kizárható, hogy csak a hangulati állapotod miatt vannak ilyen késztetéseid.

2023. márc. 3. 23:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Nagyon súlyos betegség! Sürgősen pszichiátert!
2023. márc. 6. 00:31
 23/24 anonim ***** válasza:
40%

Jobb, ha tudod, hogy ez az elmebetegség egy súlyos fajtája. Bármiféle gyakorlati próbálkozás súlyos bűncselekmény.

Amúgy, leginkább trollnak tűnsz.

2023. márc. 6. 00:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Én randiznék veled

27L

ügyintézōként szeretnék dolgozni a pathológián

2023. szept. 16. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!