Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ettől van még lentebb? Már...

Ettől van még lentebb? Már napi szintű az 0ngyilkossági és a halállal kapcsolatos gondolatok.Csak meg akarok szabadulni ettől az egész sza.tól amit mások életnek neveznek én szenvedésnek rohadt nagy fostenger. Van még fokozata ennek a depressziónak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 22:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
45%
Együtt érzek. Sajátos tapasztalatom alapján, nyilván mindig van lejjebb, de nagyon fontos, hogy legyen valami célod az életben. Van valami amit szeretnél csináni, amit el szeretnél érni? Próbálj meg arra fókuszálni és szerintem egyáltalán nem kell ezeket az öngyilkos hajlamokat kizárni. Próbáld meg felismerni a hátterét és tényleg alaposan végiggondolni a helyzetedet. Minél objecktivabban nézni a helyzetet (tudom,hogy nehéz). Fontos, hogy gondold végig, hogy mit szeretnél csináni és a céljaidnak élj.
2023. márc. 18. 01:05
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudok mit mondani, de együtt érzek 😔❤️
2023. márc. 31. 17:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Nincs célom már nincs hobbim nincs semmim. Testileg is fájdalmaim szarul léteim vannak. Nem érzem jól magam nem érdekel semmi és senki elmegyek melóba mert kell a pénz hazajövök takatítok mosok ez az amaz és ennyi ott a kutya még és kifújt. Annyi hogy mikor türhető az idö elmegyek a futtatóba vele meg néha kirándulni kicsit de ez is inkább miatta. Sokszor nincs kedvem felkelni se mert minek ez van. Orvosról orvosra kéne járnom ilyen olyan gyogyszarokat írnak majd fel hiába szedem az antidepit feontint ver.csokkentot szarul vagyok ezek ellenere remegek szedulok izzadok hol gyorsan ver a sziv hol nem egyensulyom mindenem szar izuleteim rotty sokszor menni is nehez nem tudom mi ez de eleg fos. A szorongastol allandoan bevan feszulve atestem lehet ezert is faj mindenem mar meg a remeges is nem tudom de igy evtizedekig meg elni nem fogok ugy vagyok vele hogy birom ameddig birom azt kiszallok
2023. márc. 31. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

A depresszió következő fokozatában vagy baleset ér vagy gyomorfekély, kinek mi a gyengébb.

Ha belövik az antidepit, akkor a fájdalmak, görcsök, remegés jórészt elmúlik. A vérnyomásodat mérd rendszeresen. Szédülés meg ilyenek lehetnek attól is.

2023. márc. 31. 21:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Szoktam mérni nem annyira magas ,az a durva ezt a scippat mar lassan 2 eve szedem kb osszel emeltek 10 rol 15 mg.ra. szoval mar ezt is unom gyogyszerezzem magam hogy tuleljem a napjaimat ami gyászos. Nekem ebbol elegem van ez nem élet ez vegetálás bárcsak megsem születtem volna ezért felesleges volt.
2023. márc. 31. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!