Öngyilkos leszek? Nem akarok élni, nem akarok az az ember lenni aki vagyok.. nem szeret senki, senkinek nem vagyok jó. Nem bízom az emberekben, nincs élettapasztalatom.
"Nem akarok élni" - ez valószínűleg nem igaz.
"nem akarok az az ember lenni aki vagyok" - akkor esetleg változtass magadon :) ha megölöd magad, attól nem változol meg.
"nem szeret senki" - ha megölöd magad, attól sem fognak megszeretni.
"senkinek nem vagyok jó" - ha megölöd magad, azután biztos nem leszel már elég senkinek.
"Nem bízom az emberekben" - ha megölöd magad, azután sem leszel nagyobb bizalommal az emberek iránt.
"nincs élettapasztalatom" - ha megölöd magad, akkor egészen biztosan nem is lesz élettapasztalatod.
Szóval miért tűnik a problémáidra megoldásnak az öngyilkosság, ha egyiken sem segít? :)
Mindig csak egy napot kell tervezni, és még egyet, mégy egyet és majd azt veszed észre, hogy rádöbbensz, milyen jó, hogy nem tetted meg. Sok csoda vár rád még az életben!!! Nem szabad feladni!!! SOHA!!!
Kérj segítséget, ha másképp nem megy, de ne csinálj butaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!