Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 19 éves fiú vagyok. Miért van...

19 éves fiú vagyok. Miért van az, hogy évek óta nagyon sokat gondolkozok arról, hogy milyen jó lenne pusztítani és egyéb más dolgot csinálni? Tavaly szociális fóbiával diagnosztizált a pszichiáter szedtem antidepit + nyugtatót de leálltam róluk

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 20:07
 1/9 anonim válasza:
Mindenki érdekében kezd el inkább újra szedni... :|
2010. okt. 5. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Engedj a belső hangnak. Pusztíts. Irts. Rombolj. Ölj.
2010. okt. 5. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Úristen. Az előzőt inkább nem is minősítem...

Szóval: valami miatt sok felgyülemlett düh és harag van benned. Ez lehet azért, mert akadályozva érzed magad valamiben, vagy esetleg rossz tapasztalataid vannak az emberekkel kapcsolatban. Talán bántott valaki? Rosszul bánik veled valaki? A családoddal milyen a viszony?

A szociális fóbia is arra utal, hogy nem érzed jól magad az emberek között, egy kapcsolatodban lehetett/lehet probléma.

Fel kell oldani a szorongásokat, és akkor jó lesz minden!

Orvos nélkül meg nem szabad abbahagyni a gyógyszert!!

Csak okosan! Pszichológus tudna segíteni!

2010. okt. 5. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Merre laksz, dolgozol, tanulsz, élsz? Kérlek válaszolj. Ilyet olvasva napokig rettegek a szeretteim és magam miatt is, sajnos sok ilyen gondolkodású miatt százak, ezrek haltak már meg. Menj el orvoshoz, pszichiáterhez, kérj gyógyszert, bármilyen kezelést, elzárást, bármit, csak ne pusztíts el másokat.
2010. okt. 5. 22:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Általános iskolába és középiskolába folyamatosan stressz alatt voltam, mert nem jöttem kis más emberekkel, folyamatosan b*szt*ttak... A negyedik kérdezőnek, meg külföldön élek (Románia)
2010. okt. 6. 06:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy túl sokat ülsz a PC előtt?
2010. okt. 6. 10:29
 7/9 A kérdező kommentje:
De elég sokat ülök a gép előtt, ezzel legalább valamilyen szinten letudom magam kötni
2010. okt. 6. 17:04
 8/9 anonim válasza:
Chatelj, add ki magadból gondod-bajod, ezzel legalább a nagyobb bajtól megmented magad. Talán jobb is lesz. Ha hasonló vagy mint én, akkor a gépek világa jobban vonz, mint az embereké... de azért emberekkel is kell tartani a kapcsolatot. A meglévőket ne cseszd el, és ha sikerül összeszedni egy csajt akkor sokkal jobb is lehet.
2010. okt. 7. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért van, mert egy életerős fiatalember vagy tele energiával, de a tv, számítógép előtt ezeket az energiákat nem tudod levezetni. Végezz kemény fizikai munkát, sportolj keményen, járj szórakozni, egyszóval vezesd le a belső feszültséget.
2010. okt. 7. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!