Depressziós vagyok ha állandóan csak aludnék és ennék?
Figyelt kérdés
és nincs kedven kikelni az ágyból, olyan kényelmes itt csak ücsörögni. A szobámban rendet raktam valamelyik nap, a személyes higiéniámra viszont igencsak nehezemre esik odafigyelni, fogat mosni, fürdeni ritkán van kedvem, a házból szinte ki nem teszem a lábam, főleg este mert olyankor általában elkap egy rossz hangulat. Az emberek zavarnak körülöttem, imádok egyedül lenni, várom nagyon a nyarat hogy kiülhessek a napsütésbe egy jó könnyvel egyedül, ilyen időben nyilván sz@r a kedve az embernek, viszont nem tudom depressziósnak számítok - e ezek alapján.2023. febr. 26. 14:30
11/11 A kérdező kommentje:
Minden teendőmet képes vagyok elvégezni, nincs azzal probléma, és tényleg rendet tartok magam körül, már a higiéniámra is jobban elkezdtem odafigyelni az utóbbi 2 napban, annyi hogy egyszerűen csak ezt az egész élet dolgot nagyon értelmetlennek találom. Meg azt sem szeretem ahol élek, mert egy városban, ami tele van szeméttel, bűzzel és kevés olyan hely van ahova ki lehetne menni. Barátnőmmel néha beülünk valahova, de mi legszívesebben inkább itthon maradunk ha tehetjük. Mostanában sajnos sokat kellett kimenjek mert voltam orvosoknál, de ha tehetném én egész nap csak itthon ülnék és olvasnék, filmet néznék stb. na meg tanulnék mert komoly terveim vannak az életben. Csak mégis most nem tudom hogy mi a problémám, igazából mondhatni egész jól vagyok, de legalább 10 évet mintha egy másik világon éltem volna, súlyos disszociatív tüneteim voltak amit észre sem vettem mert már gyerekkoromban jelentkeztek szorongás miatt és most olyan ismeretlen, furcsa és értelmetlen számomra a valóság, eddig a fejemben éltem..
2023. febr. 27. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!