Depressziós vagyok ha állandóan csak aludnék és ennék?
A leírtak alapján annak tűnik, talán még egy enyhébb formában. Ha még nem, akkor előbb utóbb a passzivitás miatt kialakulhat, súlyosbodhat.
Ingerek kellenek, hogy a szervezet a szerotonin/dopamint szinten tudja tartani. Ha az ingerek elmaradnak, marad a hormonhiány és a depresszió.
A 3-as fogalmatlan, aki biztosra ír olyat, amire csak tippje van. Inkább ne írt volna semmit!
A 4-es szintén, csak gyökerebb stílusban.
(Engem már kezelt igazságügyi elmeszakértő 4 féle ideggyógyszerrel, szóval igen, ez valószínűleg az.)
5-os. Szóval mivel téged többször is kezeltek pszichiátrián, ezért aztán önkéntes diagnosztává nyilvánítottad magadat. De azt értékelem, hogy "valószínűleg " et írtál.
Nos, én továbbra is azt gondolom, hogy a levéliro NEM depressziós. Ha majd a nyarat is így fogja tölteni, akkor azt mondom, meg kell nézni komolyabban az esetét. Addig nem dontenék elhamarkodottan. De nem vagyok a bőrében, neki kell utánanézni, akár a neten is, melyek a depresszió tünetei és ezek mennyiben jelentkeznek nála.
Az is gond lehet hogy nincs napi feladata, életcélja, szerető közeg, ami korulveszi. Nyilván én nem vagyok orvos, amikor ezt mondom, nem depresszió, valamennyire a pozitívat szeretném erősíteni benne.
többször is kezeltek pszichiátrián
Sosem kezeltek. Nem is csodálkozom, hogy belekötsz, amikor láthatóan nem megy a szóvegértelmezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!