Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antiszoc lettem?

Antiszoc lettem?

Figyelt kérdés
Életem leszarabb idoszakain is tul vagyok, akkoriban nagyon szorongós voltam és elvesztettem a kapcsolatot a valósággal. Mindez traumák miatt, mindig szorongtam. A traumákat nyilván emberek okozták. Ezek következtében nem bírom az emberek társaságát, nagyon kerülöm őket, annyira hogy teljesen kizárnék mindenkit az életemből ha tehetném, de nagyon jól megvagyok egyedül, és egyedül vagyok a legboldogabb. Viszont nyilván én sem bánnám ha legalább egy személy lenne mellettem, de olyan aki megértő és tényleg érdekelném, viszont már igen nehezen bízom bárkiben is, pedig nem volt még kapcsolatom.

2023. febr. 24. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Inkább aszociális vagy introvertált. Szerintem ezzel nincs baj.

Antiszociális az, aki rendszeresen szembemegy a társadalmi normákkal, megszegi a szabályokat, bűncselekményeket követ el. Erkölcstelen, ártó, akár erőszakos más emberekre vagy állatokra nézve.

2023. febr. 24. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Dehát én az voltam. Viszont már megváltoztam.
2023. febr. 24. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megváltoztál, akkor nyilván nem vagy már az.
2023. febr. 25. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!