Nem egészen értem magam, antiszociális lettem?
Sziasztok
Elég összetett problémáim vannak. Rengeteg ember van, aki nem szimpatikus nekem. Egyszerűen kiismertem már az embereket, egy számító, aljas, nyájaskodó...nagyon sok. Írtó kevés az akivel kapcsolatban azt érzem hogy egy tényleg őszinte, tiszta ember. Sokszor már én érzem magam hülyének hogy más vagyok mint a többi, nem tudok beilleszkedni a társadalomba. Teljesen elszoktam az emberektől, nem vágyok másokhoz, DE nem is érzem így jól magam. Szörnyen magányos vagyok. A felszínességet egyszerűen nem bírom elviselni sokáig, olyankor úgy érzem csak egy maszk van rajtam, és kitörni szeretnék belőle.
Mégis, mivel annyi emberrel bajom van, nem tudom elfogadni őket, egyszerűen találkozni nincs kedvem velük, úgy érzem át is eshettem a ló tul oldalára, és magamba nézve: "velem van ugyan a baj?".
Nem tudom, nagyon furán érzem magam, és szörnyen magányosnak, olyannak aki mellett nem élvezhető a társasági együtlét. Aki sokszor keveset beszél...micsoda problémáim vannak igaz? hm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!