Hogy szórakozik egy antiszociális, pszichopata, szociopata ember?
Ha eltekintünk a kényszer manipulálástól és megjátszástól, akkor hogy jut izgalomhoz? Törvénytelen dolgok hozzák lázba és azzal tölti ki az unalmat?
Mégis miféle bűncselekményig lenne képes elmenni?
Engem például nagyon szórakoztat az érzelmi manipuláció, és még csak törvényen kívül sem áll. Izgalmas, vicces és elégedettségérzést ad, amikor sikerrel járok, nálam ez nem csak egy kényszer. Szeretek mindenfélét még, amit egy nem-pszichopata is, szeretem a gyarló fizikai élvezeteket (lol), csak valahogy üresebb minden, gondolom, de ez ezzel jár.
A bűncselekményektől az tart vissza, hogy komolyabb dolgokat kívánok elérni, mint némi piti szärságokért börtönben ülni a hülyék között, állítólag ezért vagyok én jól funkcionáló pszichopata (lol2).
Kajak sértve érzem magam, ennyi hülyét egy rakáson ?
Az antiszociális nem feltétlen pszichopata, visszafelé szintén. A szociopata meg megint teljesen más tészta. Miért kell bűncselekménynek lázba hoznia ? 3/2 es vagyok a felsoroltakból és egész nap cs zek, zenét hallgatok, füvezek. A kárörvendőséről meg ... bárhogy fáj is igaz, de nem megérdemli aki olyan hülye ? Lazán kiröhögök bárkit aki saját kárára ügyeskedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!