Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy filmben azt mondták, hogy...

Egy filmben azt mondták, hogy a traumát nem elfelejteni kell, hanem feldolgozni. De azt hogy?

Figyelt kérdés
Honnan tudom, hogy feldolgoztam a traumát?
2023. febr. 21. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Onnan, hogy nem az tölti ki a mindennapod, nem okoz stresszt, szorongást, hanem sikerül elengedned.

Ha nem vagy képes egyedül feldolgozni valamilyen módon, akkor szakember segítségét kell igénybe venni.

2023. febr. 21. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Öngyilkosságot kíséreltem meg olyan dolog miatt ami 10 éve végetért. Most kaptam gyógyszert és pszichiátert.

Akkor onnan tudom, hogy feldolgoztam, hogy amikor viszaemlékszek a roszra nem leszek szomorú öngyilkos jelölt?

2023. febr. 21. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Igen, valahogy így.
2023. febr. 21. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. A terapeuta szerint évekbe telhet mire feldolgozom. Kíváncsi leszek rá ha odaérünk. :) Kaptam gyógyszert is amitől az elején nagyon jól éreztem magam, most már igazából szinte semmit nem érzek, csak szedem (9 napja). Nem tudom, hogy hat e vagy megszoktam és már nem hat.
2023. febr. 21. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és mi a bajod? Miért lettél öngyilkos?
2023. febr. 21. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
28. Kevert szorongásos depresziós zavar. Gyerekkori trauma. 7 évesen kezdődött. Molesztálás, verés, alázás. A szokásos.
2023. febr. 21. 18:15
 7/7 anonim válasza:
Néhány buddhista tanítást meg szabadna nézni a karma-róla és sorolhatnám.Nehéz szövegek, de ha egyszer megérti az ember,az egészség útjára lelhet bárki. Magyarul is találsz értékes előadásokat videó megosztó portálokon, kezd talán ezzel, "youtube" Cím :Az ébredés útja" Ne feledd, minden rajtad múlik, "nem tudod eltolni azt a szekrényt amég benne állsz!"
2023. febr. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!