Miért van az, hogyha tetszik mondjuk egy csinos lány és nem kaphatom meg hónapogba kerül feldolgoznom és nagyon megvisel, nem tudom elfelejteni, de ha megkapok egy szintén tetsző nála sokkal csinosabb leányt az 1hét után már úgy érzem nem is tetszik?
Figyelt kérdés
Pedig az első napokba úgy érzem mint ha bele zúgnék pedig egyszer voltam szerelmes. Miért van ez igazából már kapcsolatot se nagyon keresek mostanában mert tudom ,hogy nem tudok beleszeretni igazán hosszútávon egy lányba, pedig vágyok rá...2015. jan. 22. 21:15
1/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert amikor teli van a tököd, akkor valaki kell, aki kiveri... ...amikor meg kiverik, akkor meg már tudsz ésszel gondolkozni és azon gondolkozol, hogy mi a f@s.zé voltál olyan h.*ülye, hogy megint egy nő mellett kötöttél ki... :-)
2/6 anonim válasza:
"hónapogba" :D
Amúgy kicsit káosz a kérdés.
5/6 A kérdező kommentje:
*pk fáradt vagyok már és 20:)
De kb 15-6éves korom óta így megy...
2015. jan. 22. 21:33
6/6 anonim válasza:
Velem is így volt, ha tetszett valaki és megkaptam, akkor nem érdekelt utána. Aztán megismertem a mostani párom és őt a mai napig szeretem. Ez volt 7 éve. Szerintem csak nem szeretted őket igazából, majd ha jön az Igazi, azt megérzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!