Fiúk! Aki mindennap csinos, az jobban tetszik nektek, mint aki csak néha? Megérné nekem is mindig csinosnak lennem?
Úgy értem, ha egy lány mindennap kisminkeli magát, legalább csak minimálisan, mindennap csinos ruhákban jár, mindig frissen mosott hatású a haja és sosem kócos, jobban megtetszik nektek?
Nekem is ezt kéne tennem?
Mert én kb heti-kétheti 1x vagyok csinos.
"Az aki szép, az reggel is szép, mégha össze is gyűrte az ágy"
:D
Egyébként a válaszom igen!
Nem olyan nagy cucc ez, hordj olyan ruhákat amiben mindig szexi vagy. Én pl. pucéran alszom, sokkal szexxibb mint mackó pizsamába :D A ruhatáramba is csak olyan cuccok vannak, a többit kidobtam, ami jól áll nekem mindig. A hajad meg oldd meg valahogy, hogy kifésülve legyen. Nemtudom csajoknál mennyire nehéz ez, próbálj olyan stíulst találni amivel könnyű bánni.
Am a sminket én kifejezettem utálom, elég ha a szemed körül húzod ki, ott ahol szoktátok, fogalmam nincs :D a kevesebb néha több!
A borotválkozásról annyit, még jó hogy férfinak születtem :D
Egyetértek két hozzászólóval is. Ha szép vagy akkor tökmindegy mi van rajtad. De tényleg, akár kertésznadrágot is felhúzhatsz, vagy nyuszis jelmezt. Susogós mackó is jöhet, vagy kapucnis pulóver.
De ha nem vagy annyira szép, akkor bizony jól gondold meg mit veszel fel. :)
Én nem sminkelek, hétköznapian öltözök, szóval semmi extra kategória vagyok, de mégis szeretnek a fiúk.
A kulcs a nyitottságba van. Ugyan úgy oda lehet hozzájuk menni, mint a csajokhoz.
Barátom melegítőben és sportcipőben is odáig van èrtem, többször megjegyezte már, hogy imádja, amikor úgy nézek ki.
Szerintem abban is lehet csininek lenni,ha azt sugárzod, hogy jól érzed magad a borodben.
Én vehetnék fel kisestéjit, magassarkúval,nem ereznem jól magam benne!
Amúgy meg hétköznapiasan öltözködöm, farmer,szimpla póló, csak a szememet sminkelem és csinosnak érzem magam így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!