Fiúk! Nektek mi tetszik jobban? Ha egy lánynak csinosan, finomanm igényesen kivillanak a mellei a ruhából stílus, vagy az ha csinos ruhákat hord, de a melle nem látszik ki?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 21:06
1/10 anonim válasza:
Szerintem azt a legjobban, ha az adott lány meztelen.
3/10 anonim válasza:
2.!!!
Nem szeretem ha a lány mutogatja magát.. Akkor sem ha csak egy kicsit mutogatja a kebleit...
17/F
4/10 anonim válasza:
Hát az elsőre természetesen módon figyelünk fel inkább, de a második jobban tetszik egyébként.
5/10 anonim válasza:
Azt semmiképpen sem,ha kivillannak,ne villanjon ki semmi.Bőven elég ha csinosabb ruhákat hord,ha tetszik akkor anélkül is tetszeni fog,hogy lealacsonyodik a többi buta közé a magamutogatással.
6/10 anonim válasza:
És most mutass egy példát az elsőre is, mert a másodiknál nem egyezik az öltözködési stílust illető ízlésünk.
8/10 anonim válasza:
amúgy meg ha ilyen melled van, akkor eltakarva is tökéletes, ha meg deszka vagy, akkor tökmindegy mit csinálsz vele, de inkább takard el, legalább másnak ne legyen rossz napja.
9/10 anonim válasza:
ez nem izléses, ez az egész tejcsárdát kirakta, csodálom, hogy a gazda nem integet ki közülük.
10/10 anonim válasza:
Én az átlagosan szép, visszafogott lányokat szeretem. Sajnos úgy látom a többi pasi is, pedig ilyen lányból van van kevesebb :(
Tehát egyértelműen a második:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!