Nem tudok dolgozni, olyan erős szorongásom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beteges megfelelési kényszer ami ellen nem tudok tenni,
Már évek óta hátráltatva érzem magam, nem jutok előre az eletben . Mit tegyek? Sürgősen ki kell találnom valamit mert meg fogok halni , olyan erős a stressz bennem.
2023. febr. 16. 04:30
1/21 anonim válasza:
Egyenlőre ne dolgozz, sz@rj le mindent, mert minél jobban ezt teszed annál boldogabb leszel.
2/21 A kérdező kommentje:
Kenytelen vagyok mert pénzem nincsen, szülők sincsenek , valamint senkim akire számíthatnék.
2023. febr. 16. 05:12
3/21 anonim válasza:
Hát nézd nekem a küzdősport segített, de nyilván nem vagyunk egyformák.
4/21 anonim válasza:
Tanulj meg fotoszintetizálni, én is azon vagyok.
5/21 anonim válasza:
Meghalni biztosan nem fogsz; ne dramatizáld túl, mert rontod a helyzeted azzal, hogy belelovallod magad egy pánikrohamba.
Nyugodj le, szedd össze magad, koncentrálj... mint mindenki, akinek kezelnie kell a stresszt.
6/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már irányítani nem tudom . Nem voltam én ilyen mindig. Jó pár eve tart
2023. febr. 16. 08:56
7/21 A kérdező kommentje:
Mire kapcsoltam hogy egy normális ember nem ilyen, addigra elfelejtettem ki vagyok .
2023. febr. 16. 08:57
8/21 A kérdező kommentje:
Munkáról munkára megyek, mindenhonnan menekülnöm kell. Probaltam pozitívan hozzáállni de itt már nem én iranyitom a dolgokat .
2023. febr. 16. 08:57
9/21 anonim válasza:
Pszichiáterhez is mehetsz, ír fel gyógyszert, nincs veszve semmi.
10/21 A kérdező kommentje:
Az lesz , de a megoldás nem ez sajnos . Durva a helyzet. Központi gyerekből egy kis csicska.
2023. febr. 16. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!