Mi az oka ennek a fokozott érzékenységnek?
Olyan, mintha el akarnék bújni az emberi kapcsolatoktól, és csak egyedül lenni. Fontos a távolság, hogy én szabjam meg, mikor és mennyi közeledés legyen egy kapcsolatban. Rengeteg információt szűrök annak érdekében, nehogy belekössenek, emiatt rengeteget vagyok egyedül. Ha valaki ellenzkezik velem, akkor nagyon meg tud sérteni, persze nem haragszom rá, hiszen tudom, hogy nem direkt akart megbántani, egyszerűen csak nagyon törékeny vagyok.
Ugyanakkor nem zavar a magány, vannak kapcsolataim, főleg olyanokkal akik nem keresik a konfliktust, passzívak, nyugodtan érzem magam mellettük. Pont azért, mert nehezen viselem el, ha valami váratlan történik, azt szeretem, ha minden úgy van, ahogy volt. Ha én nem bántom meg a másikat, nem piszkálom, nem veszekszem, akkor a másik se tegye azt, különben azonnal megszakítom a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!