Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele mászik a magánéletembe a...

Bele mászik a magánéletembe a tanárom,és nem hagy.Hogyan viseljem el őket?22/L

Figyelt kérdés

Felnőtt képzésen tanulok már egy éve.A szakma amit elkezdtem nagyon is érdekel,és rendszeresen is foglalkozok vele.Mar az első évben kiderült,hogy nem egy komoly iskola.Semmilyen anyagot nem adtak le,és órán az osztály magánéletéről beszéltünk állandóan.Kibeszeltuk a másikat,vagy a tanár a saját életét,szexuális életét taglalta.Semmilyen lényegi tudást nem kaptunk.Mindig én vagyok az,akit kipécéz.El kezd elemezni.Volr köztem és az egyik osztálytársam között valami.Egyutt voltunk,de vége lett pár hónap után mert kiderült mást is fuzoget,lefekszik mással is.kozben folyamatosan lehúzott lelkileg.Bantott szavakkal ,húzta le az önbizalmam csak azért,mert már át láttam rajta.

Ezek ketten konkrétan össze fogtak ellenem.

Az összes férfi tanár aki van (3man),valamiért mindig rám száll,valamilyen szexuális inditatassal,vagy helyeztem mondjak még milyen vagyok.Hogy én ez vagyok,az vagyok,stb.

És már elegem van.

Nem sok van hátra,pár hónap,mostmár elvegzem plusz ösztöndíjat ad,de nagyon nehezen bírom.Konkretan azt is szeretik,ha ideges vagyok,csak mosolyognak rajta.

Voltam tárgya annak idején iskolai bántalmazásnak,meg 16-17evesen,de nevetséges,hogy 22 évesen felnőttként is ezzel kell szembesuljek,hogy idegileg kiakarnak csinálni,és a tanár belemaszik a magán életembe.

Bármit megtehet,ugyanis az igazgató ugyanakkora.p@cs,mint O.

Az meg mereget,mint egy darab húst 60 éves férfiakról beszélünk.

Volt rá példa hogy beszóltam,de mindig én húztam a rövidebbet.

Miért kell ezt elviseljem,minek viselkednek velem így?Miért vagyok mindig én azaz ember,akit valamiért kipécéznek?sose hagyom magam.

2023. febr. 9. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez valami fodrászképzés ?
2023. febr. 9. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Szia sajnálom, hogy ezt kell átélned.

Ha írsz egy privátot megpróbálok segíteni.

2023. febr. 9. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Ne érezd magad kellemetlenül ez a lényeg. Ha látja az oktató hogy téged zavar annál jobban csinálja. És ne hidd hogy ezzel egyedül vagy. Mi pedagógusok hét havi továbbképzésen vettünk részt és bizony elég csúnya zaklatások elhanzottak velünk szemben úgy hogy például én férfi vagyok és velem szemben is. Fogalmam sincs az okát nem tudom, talán irigység hogy ezért is kevés pluszt fizettek nekünk és jófejek vagyunk nem tudom mi volt az indittatás.
2023. febr. 9. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez szexuális zaklatásnak minősül szerintem. Ne hagyd magad, nincs igazuk akkor se ha többen vannak vagy hangosabbak!

Próbáld elkerülni, minimalizálni a kontaktot vele, itt a NANE oldalán van chatsegély hátha tudnak valami okosat mondani:

[link]

Vigyázz magadra, mindig legyél résen, beteg állatok...

2023. febr. 9. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem,ez egy edző képzés.Az a baj,hogy ezen kívül alapból vannak gondjaim,mármint mentálisan.Nem vagyok magammal megelégedve,evesizavarom van,és amikor igy "belém állnak"jobban kijönnek ezek a dolgok.Plusz a srác,akivel volt dolgom,az állandóan valamelyik testrészem bántotta,hogy nagy a karom pl.

Edzek rendszeresen,több éve figyelek arra mit eszek és mennyit,van is eredménye,de amikor így lehuznak,úgy érzem az egész semmit sem ér és egesznap fekszem az ágyamban,és sz@rul vagyok.

Falasi roham jött rám pl ma,mert annyira nem tudok tovább lépni ezen az egészen,hogy akárhányszor be megyek,bántanak.

És hiába állok ki magamert,még jobban élvezik.Nem tudom miért kell ezt megélnem.

2023. febr. 10. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Es akkor a tanár olyat szól hogy nem velük van problémám hanem magammal.

Igen,az igaz hogy magammal is van elég,de így nem kellene viselkedniük.Gőzük sincs az eletemrol,hogy mindennap egy túl elesnek elem meg az egészet meg ők is rá raknak.

El vette a kedvemet az egész szaktol az iskola.Megvedeni sose ved meg senkit.Mindig az a fekete bárány voltam,aki egyedül áll ki magaert.De férfiakkal szemben kicsit ez más.Az igazgató konkrétan végig mer,és közben nyalja a száját,undorító,tényleg.

Egyszer már beszóltam neki is,aztán ki akart rúgni.

Imádom,hogy ennyire "igazságos"a rendszer.:D

2023. febr. 10. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!