Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek stresszes a szex hiánya miatt?

Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem lefeküdni senkivel már elég rég óta és hiába maszturbálok folyamatosan stresszes vagyok
2023. febr. 7. 02:15
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Keresd meg a fizikai kielégülést más módokon is, például testmozgással, szauna használattal vagy masszázzsal.

Találj egy másik tevékenységet, amely segíthet elterelni a gondolataidat a szex hiányáról, például sportolni, olvasni vagy zenét hallgatni.

2023. febr. 7. 02:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kurvázni kell itt már nincs mese.Vagy szerezz magadnak valakit.Pl Tinder vagy Badoo
2023. febr. 7. 06:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ott a Tinder meg egyéb sok más ilyen oldal, csak általában zsebbe nyúlós. Járj el társaságokba, ismerkedj.
2023. febr. 7. 08:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja nem ilyen oldalon nincs talalat nem vagyok jo csavo v ilyesmi
2023. febr. 7. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Senki nem az. Tegyél meg minden tőled telhetőt, egy ruházat csere, frizura is csodákra képes.
2023. febr. 7. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem noi kpmmentelo, atlag csavoknak nincs talalata ilyen oldalakon esetleg a fizetos verzioval talan
2023. febr. 7. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A stressz helyett még a fizetős sem rosszabb.
2023. febr. 7. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!