Boldogabbak lettetek, miután letöröltétek a Facebook-profilotokat?
12-es. Azt gondolod hogy a face előtt nem volt élet? Meg aki letörli annak nem lesz?
Felvilágosítalak annak van csak igazán aki ezeket nem használja. De persze hidd azt hogy a facebookozás még ha rá is nézel állításod szerint keveset naponta jó. Ébredj fel.
Bizonyos szempontból nézve jobb lett az életem.
Már nem tolja a pofámba a facebook az idegesítőnél idegesítőbb posztokat és hirdetéseket.
A facebook csoportok tökre hidegen hagytak így a vége fele. Nem hozták a számomra elvárt dolgokat. Vagy kihalt volt, vagy teli volt a legaljanép képviselőivel.
Messengert még a közeli rokonok, barátok és ismerősök miatt sem tartottam meg. Aki akar az telefonon elér. Leszarom.
Jól elvagyok a facebook nélkül. Ha ismerkedni akarok, feljövök ide. Ha híreket akarok olvasni majd az adott hírportálnak az oldalán olvasgatok. TikTok meg ehhez hasonló szarságok alapból nem érdekelnek.
Minden pótolható. Még a facebook is.
Sajnos hallottam én már olyat, aki úgy járt: nem használta a közösségi médiát aztán amikor a kisgyerek elsős lett, a tanítónő közölte, hogy "létrehozta az osztály Facebook csoportját" ahol "ő információkat szeretne megosztani a szülőkkel"... Jártak már úgy is kedves szülők, hogy este megírta a tanítónő: "holnap mi lesz", "mit kell hozni", aztán amelyik kedves szülő nem frászbúkozott este, annak csemetéje másnap nem tudott eleget tenni a tanítónő kívánságának.
A környezet van hogy az embert a közösségi média használatára kényszeríti... E-mail-re meg nem érkezik válasz/nem nézik, mert átvette a szerepét az életükben a közösségi média.
Utazási iroda, szervezett utazás: "köszönjük jelentkezését, minden információt megosztunk Facebook-on napi szinten, lépjen be a csoportba/csatlakozzon/kövesse/stb"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!