Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Boldogabbak lettetek, miután...

Boldogabbak lettetek, miután letöröltétek a Facebook-profilotokat?

Figyelt kérdés
Érdemes megszabadulni a közösségi médiától?

2023. febr. 4. 15:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

Én is a profiltörlést tervezem (pár hetente néhányszor nyitom meg).

Ami miatt elgondolkodom a megtartásán: egyre több olyan van, hogy például: utazási iroda meghirdet egy utat, "a több információ elérhető Facebook-on", különféle érdeklődéssel kapcsolatos csoportok vannak, stb...

Elsődleges információcserét ott bonyolítanak sajnos, ismerősöktől e-mail-re, vagy más chat-felületeken küldött üzenetekre nem érkeznek válaszok...

Szerintem azoknak az ismerőseidnek a követését érdemes leállítani akik zavarnak, vagy akik profilja számodra nem szimpatikus, magamutogató vagy hivalkodó, be se jelöld.

Bár én is örülnék ha megszűnne végleg a közösségi média...

2023. febr. 4. 16:38
 12/24 anonim ***** válasza:
7%

Ne álszenteskedjünk! Aki törli magát Facebookról és Messengerről is, annak amúgy sincsenek barátai, élete.

Egyfajta dühből, sértődöttségből törli magát mindenhonnan, mert nem bírja elviselni, hogy a kutya sem ír neki, nem lájkolja senki a képeit, maximum a szűk család.

Az ilyen emberek a közösségi felület kizárása után sem nyelveket fognak tanulni meg gyűjtik a szakmákat - netán diplomákat!

A reggeltől - estig való sorozatok, filmek nézése lesz ezentúl a fő hobbijuk!

Na, meg a másik főhobbijuk a trollkodás, "beolvasás", rosszindulatú kommentek áradata itt az oldalon. "A k. anyját! Ennek is jól leírtam a magamét! Hahahaha!"

Gyanítom, most sokan magukra ismernek...😅

2023. febr. 4. 16:43
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
Leírom. Semmi értelme törölni, ha úgysem tudod végleg elengedni ezt a dolgot. Vissza fogsz mászni.
2023. febr. 4. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

Na, a 12-es valszeg magáról írt! :XD

Hát van, akinek az egyetlen öröme a lájkok gyűjtése és az, ha naponta 10-szer posztolhatja, hogy mit evett, mikor xart, hol van éppen, hogy ki tudják rabolni a lakását, meg hogy kinyalja az ismerősei sggét, mert virtuálisan van neki 1200, de ha utcán szembejönnek vele, negyede se köszön neki! :D

Én azt várom, hogy egy tökös gyerek mikor tünteti el az egész Facét cigóstól, celebestől, mindenestől és akkor az emberek végre visszatérnek a való életbe, mert nem fogják az idejüket ilyen fszságokra pazarolni, ahol ők a termék, amin a Face gazdagszik meg!

2023. febr. 4. 16:52
 15/24 anonim válasza:
91%
Sokkal. Régebben mindig filóztam hogy úristen mit fogok a face/mess/insta és egyéb nélkül csinálni. De rájöttem hogy sokkal nyugodtabb életem van ezek nélkül
2023. febr. 4. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

"Ne álszenteskedjünk! Aki törli magát Facebookról és Messengerről is, annak amúgy sincsenek barátai, élete."

Nem hiszem, hogy minden ember életét behatóan ismernéd, csak úgy szeretnéd magad beállítani.

Mi a helyzet azokkal, akik sok-sok éve regisztráltak és sose osztottak meg semmit, így lájkokat sem várnak, a lájkok száma hidegen hagyja őket?

2023. febr. 4. 17:07
 17/24 A kérdező kommentje:

Én sajnos függő vagyok. Főleg kommentfüggő.A Messengertől is megszabadulnék.

Vicc, hogy emberek úgy "beszélnek" egymással, hogy chatelnek.

2023. febr. 4. 17:24
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

12 - es vagyok: Képzeljétek - főleg te nagyokos 14 - es - van életem és vannak barátaim, házi állataim!

Rendszeresen sportolok, társaságba járok! Ki hitte volna, mi...? Nincs profilképem már egy éve. A többi kép is már minimum 10 éves és azokból is csak harom van.

A mértékletesség a fontos! Azért, mert óránként ránézel a Facebookra, attól még nem vagy függő!

A Messengert használom napi szinten, hiszen ott tartom a kapcsolatot a testvéreimmel, barátaimmal. Ott beszéljük meg a közös programokat is.

A komment szekciót ritkán használom, mert az emberek csak marakodnak egymással. Nem tisztelik egymás véleményét és hitetlenkedve nézem, hogy te jó ég, hogy írhatott ilyet valaki a másiknak...

Az a függőség jele, ha már a közösségi programjaidon is a Facebookot görgeted ahelyett, hogy a barátaiddal, családoddal beszélgetnél.

Azert írtam, hogy attól, hogy letörli magát valaki a közösségi felületekről, nem sok esély van rá, hogy hasznosabb dologgal fogja s szabadidejét tölteni! Egy haverom is minimálisan van jelen a Facebookon - szinte sehogy - mégsem jobb hobbija van. Filmeket, sorozatokat néz reggeltől estig. Azt sem mondanám éppenséggel hasznos elfoglaltságnak...

2023. febr. 4. 17:37
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

"Mi a helyzet azokkal, akik sok-sok éve regisztráltak és sose osztottak meg semmit, így lájkokat sem várnak, a lájkok száma hidegen hagyja őket?"

Hát ez az! Én is fent vagyok, mégse vagyok aktív. Csak néha napján szólok hozzá valamihez, a lájkolásokat meg utálom. Böngészni annál inkább szeretek, de azt sem viszem túlzásba. Értelmetlen csak azért letörölni, hogy utána megint használjam. Inkább csak mértékkel.

2023. febr. 4. 17:51
 20/24 anonim ***** válasza:
27%

12 es tényleg annak nincs facebookja akinek nincs élete meg

konzervatív be van öregedve.

2023. febr. 4. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!