Boldogabbak lettetek, miután letöröltétek a Facebook-profilotokat?
Én is a profiltörlést tervezem (pár hetente néhányszor nyitom meg).
Ami miatt elgondolkodom a megtartásán: egyre több olyan van, hogy például: utazási iroda meghirdet egy utat, "a több információ elérhető Facebook-on", különféle érdeklődéssel kapcsolatos csoportok vannak, stb...
Elsődleges információcserét ott bonyolítanak sajnos, ismerősöktől e-mail-re, vagy más chat-felületeken küldött üzenetekre nem érkeznek válaszok...
Szerintem azoknak az ismerőseidnek a követését érdemes leállítani akik zavarnak, vagy akik profilja számodra nem szimpatikus, magamutogató vagy hivalkodó, be se jelöld.
Bár én is örülnék ha megszűnne végleg a közösségi média...
Ne álszenteskedjünk! Aki törli magát Facebookról és Messengerről is, annak amúgy sincsenek barátai, élete.
Egyfajta dühből, sértődöttségből törli magát mindenhonnan, mert nem bírja elviselni, hogy a kutya sem ír neki, nem lájkolja senki a képeit, maximum a szűk család.
Az ilyen emberek a közösségi felület kizárása után sem nyelveket fognak tanulni meg gyűjtik a szakmákat - netán diplomákat!
A reggeltől - estig való sorozatok, filmek nézése lesz ezentúl a fő hobbijuk!
Na, meg a másik főhobbijuk a trollkodás, "beolvasás", rosszindulatú kommentek áradata itt az oldalon. "A k. anyját! Ennek is jól leírtam a magamét! Hahahaha!"
Gyanítom, most sokan magukra ismernek...😅
Na, a 12-es valszeg magáról írt! :XD
Hát van, akinek az egyetlen öröme a lájkok gyűjtése és az, ha naponta 10-szer posztolhatja, hogy mit evett, mikor xart, hol van éppen, hogy ki tudják rabolni a lakását, meg hogy kinyalja az ismerősei sggét, mert virtuálisan van neki 1200, de ha utcán szembejönnek vele, negyede se köszön neki! :D
Én azt várom, hogy egy tökös gyerek mikor tünteti el az egész Facét cigóstól, celebestől, mindenestől és akkor az emberek végre visszatérnek a való életbe, mert nem fogják az idejüket ilyen fszságokra pazarolni, ahol ők a termék, amin a Face gazdagszik meg!
"Ne álszenteskedjünk! Aki törli magát Facebookról és Messengerről is, annak amúgy sincsenek barátai, élete."
Nem hiszem, hogy minden ember életét behatóan ismernéd, csak úgy szeretnéd magad beállítani.
Mi a helyzet azokkal, akik sok-sok éve regisztráltak és sose osztottak meg semmit, így lájkokat sem várnak, a lájkok száma hidegen hagyja őket?
Én sajnos függő vagyok. Főleg kommentfüggő.A Messengertől is megszabadulnék.
Vicc, hogy emberek úgy "beszélnek" egymással, hogy chatelnek.
12 - es vagyok: Képzeljétek - főleg te nagyokos 14 - es - van életem és vannak barátaim, házi állataim!
Rendszeresen sportolok, társaságba járok! Ki hitte volna, mi...? Nincs profilképem már egy éve. A többi kép is már minimum 10 éves és azokból is csak harom van.
A mértékletesség a fontos! Azért, mert óránként ránézel a Facebookra, attól még nem vagy függő!
A Messengert használom napi szinten, hiszen ott tartom a kapcsolatot a testvéreimmel, barátaimmal. Ott beszéljük meg a közös programokat is.
A komment szekciót ritkán használom, mert az emberek csak marakodnak egymással. Nem tisztelik egymás véleményét és hitetlenkedve nézem, hogy te jó ég, hogy írhatott ilyet valaki a másiknak...
Az a függőség jele, ha már a közösségi programjaidon is a Facebookot görgeted ahelyett, hogy a barátaiddal, családoddal beszélgetnél.
Azert írtam, hogy attól, hogy letörli magát valaki a közösségi felületekről, nem sok esély van rá, hogy hasznosabb dologgal fogja s szabadidejét tölteni! Egy haverom is minimálisan van jelen a Facebookon - szinte sehogy - mégsem jobb hobbija van. Filmeket, sorozatokat néz reggeltől estig. Azt sem mondanám éppenséggel hasznos elfoglaltságnak...
"Mi a helyzet azokkal, akik sok-sok éve regisztráltak és sose osztottak meg semmit, így lájkokat sem várnak, a lájkok száma hidegen hagyja őket?"
Hát ez az! Én is fent vagyok, mégse vagyok aktív. Csak néha napján szólok hozzá valamihez, a lájkolásokat meg utálom. Böngészni annál inkább szeretek, de azt sem viszem túlzásba. Értelmetlen csak azért letörölni, hogy utána megint használjam. Inkább csak mértékkel.
12 es tényleg annak nincs facebookja akinek nincs élete meg
konzervatív be van öregedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!