Boldogabbak lettetek, miután letöröltétek a Facebook-profilotokat?
Figyelt kérdés
Érdemes megszabadulni a közösségi médiától?2023. febr. 4. 15:56
1/24 anonim válasza:
Sokkal boldogabb vagyok azóta.
37F
2/24 anonim válasza:
A gyakorit is töröltem.Évek óta nem nézem.
4/24 anonim válasza:
Meg kell tanulni csak az előnyeit kihasználni, ami nem azt jelenti-reggeltől reggelig folyamatosan rajta lógni és boldog-boldogtalant figyelni, mit ír be.
5/24 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja. Próbáltam, de mindig visszamentem. Akkor meg semmi értelme törölgetni.
6/24 anonim válasza:
Én állandóan azt olvasom ha már az sincs mit csináljunk? Nézzük a falat meg a falut?
7/24 anonim válasza:
Kb 10 éve kikövettem az ismerőseim többségét, csak az maradt bent, aki nem sokat posztol, és nem tűnt fel eddig. Pár csoportot meg híroldalt követek, messengerzt használom. Igen, jobb így.
8/24 anonim válasza:
Igen, határozottan!!!
És nem csak boldogabb, de nyugodtabb is és sokkal több lett a szabadidőm!
9/24 anonim válasza:
Bizonyos okok miatt én megha0gy0ta0m a0 fa0cebook profolom. Viszont azt megtanultam, hogy kell értelmesen használni. Jobb is az életem azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!