Miért van ennyi kamu depressziós tini?
Nem vagyok "idős", 19 éves vagyok diagnosztizált súlyos depresszióval, hangulatzavarral és számos személyiségzavarral. Ezt ide leszögezem, hátha számít valamit hogy még így sem tudom megérteni a szituációt.
Nézegettem a tiktokot, és feldobott egy öngyilkosságról szóló cikket, hogy egyre több az öngyilkosság itthon. Nézegettem a kommenteket és látszott színtisztán, hogy mind ilyen "divat" depresszió.
A többi ilyen kis videóról ne is beszéljünk.
Szándékoztam kinyírni magam, emiatt voltam pszichiátrián és egy fiatal volt ott rajtam kívül. Mind öreg volt.
Pszichológusra várva is, elenyészőek a fiatalok a váróteremben.
Ha ennyien ki akarják végezni magukat, miért nem látom őket ilyen helyeken?
Meg miért keltik fel magukra ennyire a figyelmet? Hátha valaki megsajnálja őket? Vagy ez mire jó?
Elmagyarázná valaki? Megértem teljesen hogy vannak olyan fiatalok akik tényleg megteszik, de azok nem ordítják széjjel az egész világnak!
Jaa vágom, azok engem is rendesen fel tudnak b*szni. Még ismerek is olyant aki azt hiszi ha szembe néz valakivel akkor ő már rögtön élete szerelme...
Én is most látom, hogy itt gyakorin vannak egy páran akik mondjuk úgy hogy hasonlóan éreznek mint én és ez kicsit megnyugtat. Nem akarok önsajnálatba esni meg ilyenek, csak rendeznem kell a dolgokat a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!