Ugye nem kell emiatt szégyellnem magam?
Figyelt kérdés
Kb egy héttel ezelőtt ki voltam bukva, szorongtam, pánikoltam, de nagyon. Szedek gyógyszereket is. Írtam a Facebookon egy zárt pszichológuskereső csoportba, ahol megírtam hogy nagyon félek attól hogy nem tudom majd megállni, és több gyógyszert szedek be, vagy más butaságot csinálok. Egy biztonsági őr a munkahelyemen tag volt szintén abban a csoportban (nem tudom mi a problémája) de ez ott az őrök között kiszivárgott és folyamatosan azt kérdezik jól vagyok e, jobban vagyok e. Hozzáteszem nem vagyok biztonsági őr , más szakmában dolgozom ott, de belépésnél, kilépésnél és munka közben is találkozhatok velük. Ugye nem kell emiatt zavarba jönnöm?2023. jan. 26. 22:09
1/2 anonim válasza:
Dehogy kell!!
Inkább örülj, hogy érdeklődnek és aggódnak miattad, igazán kedvesek! :)
2/2 anonim válasza:
Miért kéne zavarban lenned? Bárki lehet ilyen helyzetben. Amúgy simán kérdezhetik amiatt mert úgy gondolják, hogy segítségre szorulsz, nem akarnak egyedül hagyni egy sz@r helyzetben. Az ember akkor is lehet kedves a másikkal,ha nem igazán ismeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!