Másnak is ennyire ijesztő gondolatai vannak "pirosbetűs" napok előtt?
Találkoztam olyan kutatási területtel, ahol a szakemberek konkrétan azt vizsgálják, hogy a borderline tüneteket hogyan triggereli/súlyosbítja a PMS (premenstruációs szindróma).
Érdemes lenne ezt is számításba venni. De egyébként általában tényleg megőrülnek vérzés előtt a nők, csak a mérték nem mindegy.
Nekem is hasonló problémám van. Amit én megpróbáltam egyszer az a premens tabletta és úgy vettem észre , hogy valamennyit segített.
Amúgy én is alapból depresszióra hajlamos, szorongóbb ember vagyok, így gondolom nálunk kifejezetten rosszul hatnak a hormoningadozások.
Nem szeretnék semmilyen bogyót beszedni magamtól, annak a híve vagyok, hogy nem jó ilyesmivel kíserletezgetni.
Elhatároztam, hogy ha pénzem ugyan nincs is magándokira, elmegyek a kórházba egy szakrendelésre, meglátjuk mi lesz. Mostmár csak össze kell szednem magam annyira, hogy időpontot kérjek, valamiért ez annyira nagy dolognak tűnik most a fejemben, hogy félek meglépni és halogatom.
Mindenesetre köszi mindenkinek aki válaszolt, ti adtátok meg a kezdő löketet, a kérdésem óta már beszélgettem erről valakiel (vagy inkább kifakadtam...) aki teljes mellszélességgel támogat. Korábban soha senkinek nem mondtam erről semmit, csak nyomasztottam saját magam.
15: Legalább tájékozódnál, mielőtt butaságokat írsz. A hangulatjavítók nem okoznak függőséget, és sok mindenkinek megmentették már az életét. Természetesen az a kérdező döntése, hogy szeretné-e szedni őket, vagy sem.
16: Kérdező, a SOTE pszichoterápiás klinikáján nagyon kedvesek. Minél hamarabb kezded el a kezelést, annál jobb a prognózis, a javulás esélye. Ezért ne félj meglépni, a saját magad érdekében csinálod.
Holnap megyek szakrendelésre, irgalmatlanul be vagyok tojva...
17# Köszi, de Sopron mellett lakom, a SOTE nekem eléggé kiesik :D
Elmentem az időpontomra csak azért, hogy közöljék velem, sehová sincs felírva, hogy foglaltam volna időpontot. Következő lehetőség jövő péntek, de most legalább végignéztem ahhogy a hölgy beírja a kis noteszébe(???).
Welcome to magyar egészségügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!