Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek direkt ellehetetle...

Szerintetek direkt ellehetetlenitik az olyan embereket akik masok?

Figyelt kérdés

Engem skizofreniaval kezeltek jopar eve, de azon kivul hogy mindig megkapom hogy beteg vagyok semmi bajom szerintem. Es mintha a kornyezetem pont emiatt hogyha tudjakbrolam fogyatekoskent kezelnek. Anno elvegeztettek velem egy roschild tesztet kesobb bekerultem korhazba ahol semmi hallucinacio ilyenek de azt mondtak en skizofren vagyok.

Na most ha nincsen semmi bajom miert aggatnak az emberre olyat amitol aztan tenyleg azt hiszi hogy mindenki ellene van. Mintha nem is lenne ez az egesz valakinel lehet de valakiket meg direkt ezzel diagnosztizalnak hogy mindenki ellenuk forduljon meg a diagnozis miatt azt gondolja hogy tonkre akarjak tenni amire utana azt mondjaknhogy paranoid.

Szerintem azokra mondjak ezt akik mar egy magasabb tudati szinten vannak es mindent elkovetnek annaknerdekeben hogy ezt negativan tuntessek fel es megtorjek az embert

2023. jan. 15. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Rorschach
2023. jan. 15. 00:44
 2/10 anonim válasza:
0%
Hat, igen, nagy valoszinuleg. Vagy pedig tiszta idiota vaksik az orvosok. Ugy erzed nem vagy skizofren? Miert lettel ezzel a betegseggel dignosztizalva anno?
2023. jan. 15. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Na, ez a "mindenki ellened fordul", meg hogy meg akarnak törni, mert te "magasabb tudati szinten vagy", na pont ez a paranoid skizofrénia! Úgyhogy szedd csak a gyógyszereidet, mert azok nélkül közveszélyessé is válhatsz. Úgy mégis hogy kerültél kórházba, ha kutya bajod?
2023. jan. 15. 00:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Te utolso te nem tudsz olvasni. Leirtam hogy magatol a diagnozistol leszel paranoid.

Az ilyen emberek miatt mint te lesznek ezek az illetok kozveszelyesek. Azert fordul mindenki ellene mert diagnosztizalva van. Azert gondolja ezt mert diagnosztizaltak. Nem azert van magasabb tudati szinten mert beteg hanem azert diagnosztizaljak betegnek mert ott van es aki meg nincs ezen a szinten az ellensegkepet csinal ezekbol az emberekbol mivel tudja hogy nem erhet fel hozza es szembesiti azzal neki hozza kepest milyen elete van es eltekozolta az idejet atb hogy ezt a magasabb tudati szintet o is elerje

2023. jan. 15. 02:46
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Nincs olyan, hogy magasabb tudati szint. Ez egy téveszme. Egy ilyen diagnózis pedig nyilvánvalóan stigma, ezért sem kell senkivel sem megosztani, az orvosokkal pedig együttműködni, hogy javuljon az életminőség, és jobb legyen a prognózis. Mindenki érdekében.
2023. jan. 15. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Hülyeségeket zagyválsz össze, mert képtelen vagy elfogadni a kellemetlen diagnózisodat, és önmagadat próbálod kimenteni ebből a helyzetből. Jobban járnál a gyógyszerrel. Nem mindenki száguld a menetiránnyal és veled szembe az autópályán. És valóban csak a legminimálisabb emberrel kell tudatni a diagnózisodat (család, munkaalkalmassági vizsgálat), nem minden ismerőssel.
2023. jan. 15. 11:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Attolmeg hogy letagadjatok lehet. Nehogymar egy taho bunko cigany aki ut vag minden szora azonos szellemi szinten lenne mint mondjuk egy olyan aki ilyet soha nem tesz.

Nem igazan erdekel egyebkent azert nem fogok swnkit leneznibmeg belerugni mert sikhulye.

De a tenyekre ne mondjuk mar azt hogy baromsag.

2023. jan. 15. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy csak ütő-vágó tahó lehet paranoid. Egyetemi tanár is lehet, nyilván van is. A betegséget nem a társadalmi státusz határozza meg.
2023. jan. 15. 14:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem is errol beszeltem, hanem arrol hogy akibugyesebb okosabb azt direkt ellehetetlenitik es leamortizaljak olyan szintre ami nekik megfelel akar a poltikai helyzetre valobtekintettel akarcsak mas miatt
2023. jan. 15. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsoda? Én például elég okos vagyok, de senki nem lehetetlenít el, a politikai amortizáció pedig mindenkit érint képességektől és diagnózisoktól függetlenül.
2023. jan. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!