Meddig mennél el oltás ellenzőként, ha ellehetetlenítenék az oltást elutasítókat?
nem tehetik meg, hogy ez alapján kizárjanak valakit valamiből, csak magam veszélyeztetem, másokat nem..
ha megtennék milliók egészségét kockáztatnák.
az oltások hosszútávú mellékhatásai nem ismertek, a rövidek sem nagyon. nekem személy szerint az oltás nagyobb kockázat mint maga a vírus (és ezt lenne fontos mérlegelni), mellesleg, terjesztheted a vírust oltás ide vagy oda.
kérdésre válaszolva: eu bíróságra próbálnám vinni az ügyes és tüntetnék azokkal akik úgy gondolkodnak efelől mint én.
5.vagyok
En ugy tervezem, hogy mielott kimegyek nyaron dolgozni, csinaltatok egy antitestet, hogy voltam e covidos es ha igen akkor adjak ki ezt a kartyat.. Ha meg nem, akkor a munkaltatomtol kerek igazolast, hogy "ingazo" vagyok es csak kifele csinaltatok 1 tesztet. Ha meg nem csinalunk ilyen igazolast, akkor hamarabb kiutazom es ulok ott nehany napig karantenban. Inkabb szorom a penzt az 50-50% megbizhatatlan tesztre minthogy a huszas eveim kegelejen kapjak valami lottyot ugy, hogy az elmult 1,5 evben nem ert utol a betegseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!