Aki Istenben hisz és Jézusban az miért oltatja magát?
Én hiszek Jézusban és eszem ágában sincs félni holmi vírustól, mert tudom hogy az Isten kezében vagyok akkor visz el amikor akar, mi ellen kéne védekeznem akkor?
Lukács 12
" Nektek, barátaimnak mondom: Ne féljetek azoktól, akik a testet ugyan megölik, de aztán semmi többet nem tehetnek. Megmondom én nektek, kitől féljetek: Attól féljetek, akinek, miután megölt, ahhoz is van hatalma, hogy a kárhozatba taszítson benneteket. Igen, mondom nektek, tőle féljetek. 6Ugye két fillérért öt verebet is adnak. Mégis az Isten nem feledkezik meg egyetlenegyről sem. 7Sőt még a fejeteken a hajszálakat is mind számon tartja. Ne féljetek hát! Sokkal többet értek ti, mint a verebek. 8Mondom nektek, hogy aki tanúságot tesz mellettem az emberek előtt, azt majd az Emberfia is magáénak vallja az Isten angyalai előtt. 9Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt. "
Remélem kevés ilyen vallàskárosodott van, mert akkor 5 èv múlva nem lesz egy étterem ahova bemehetek dolgozni.
"Én hiszek Jézusban és eszem ágában sincs félni holmi vírustól, mert tudom hogy az Isten kezében vagyok akkor visz el amikor akar, mi ellen kéne védekeznem akkor?"
Akkor gondolj másra is, akik 1 éve pénzt alig keresnek. Azokra akik mèg ennyit se mint én. Nyugodtan védekezz a vírus ellen. Lehet 1 èv múlva kevesebb embertársad szenvedne.
Az ilyenek miatt veszèlyes dolog a vallás. Aki képes kiragadni egy ilyen mondatot és mèg meg is fogadni. Hol van az empátia? Kilátsz te a Bibliád mögül? Magyar egészségügy lassan összeomlik, megszűnt a szolgáltatóipar, a turizmus-vendéglátás.
"Akkor visz el amikor akar" ez a te dolgod. Na de más embereket ne veszélyeztessünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!