Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki Istenben hisz és Jézusban...

Aki Istenben hisz és Jézusban az miért oltatja magát?

Figyelt kérdés

Én hiszek Jézusban és eszem ágában sincs félni holmi vírustól, mert tudom hogy az Isten kezében vagyok akkor visz el amikor akar, mi ellen kéne védekeznem akkor?

Lukács 12

" Nektek, barátaimnak mondom: Ne féljetek azoktól, akik a testet ugyan megölik, de aztán semmi többet nem tehetnek. Megmondom én nektek, kitől féljetek: Attól féljetek, akinek, miután megölt, ahhoz is van hatalma, hogy a kárhozatba taszítson benneteket. Igen, mondom nektek, tőle féljetek. 6Ugye két fillérért öt verebet is adnak. Mégis az Isten nem feledkezik meg egyetlenegyről sem. 7Sőt még a fejeteken a hajszálakat is mind számon tartja. Ne féljetek hát! Sokkal többet értek ti, mint a verebek. 8Mondom nektek, hogy aki tanúságot tesz mellettem az emberek előtt, azt majd az Emberfia is magáénak vallja az Isten angyalai előtt. 9Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt. "

2021. márc. 12. 23:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen ha hívő valaki akkor nem szabadna aggódnia vagy félnie semmitől hisz akkor miben hisz, az emberi tudományban?"

Ezt magyarázd el az ápolóknak, meg az orvosoknak, akik szinte aludni se járnak haza az összeomló egészségügyben. Akiknek lassan döntenie kell rangsorolva, kit érdemes még lélegeztető géppre kapcsolni. Ezt a mondatot tedd majd fel nekik.

Egy vírusból, hogy lehet már vallási kérdést csinálni?

"Jézus felhívta a figyelmet az utolsó időkre, hogy milyen dolgok előzik meg a vissza jövetelét. Felsorolta, háborúk, éhínségek, járványok de ez még nem a vég"

Csak egyetlenegy időszakot említs meg azóta, hogy jegyzik a történelmet amikor ezek nem voltak jelen! Sőt! Mondhatjuk ahhoz képest relatív békében élünk.

Azt pedig hozzátenném, hogy a pestis, a járványos gyermekbénulás stb vírus teljes megfékezése a tudomány munkáját dícséri.

"Én hogy vehetném ki Istent? Ki vagyok én? Isten fog engem ki venni.

Róma 9:20 Ugyan ki vagy te, ember, hogy perbe szállsz az Istennel? Mondhatja-e alkotójának az alkotás: "Miért formáltál engem ilyenre?" "

Azt, hogy vegyük ki Istent arra utal, hogy ne mint vallásos személy emlegessünk, hanem mint embert. Ezzel tisztelni próbáltam annyira mások vallását, hogy nem azonosítom őket veled.

A beidézett szöveg továbbra is csak egy önámítás arra, hogy nincs felelősséged abban, hogy patkány vagy, mert a kérdésedben beszólsz értelmesebb keresztény társaidnak azért mert az orvostudomány eszközeivel védekezik a járvány ellen.

"Egyszerűen ha hívő valaki akkor nem szabadna aggódnia vagy félnie semmitől hisz akkor miben hisz, az emberi tudományban"

Szóval zárjunk be minden kórházat, küldjünk el minden orvost mert semmi szükség rájuk?

Csak tudod mit nem értek, hogy aki nem hisz a tudományban, mi az eget művel a világhálón?! Az internet tudomány, az eszköz amin veszed tudomány, a WC amibe szarsz tudomány, hogy meleg van bent télen tudomány.

Vesd meg a tudományt, de akkor ne használd a találmányait

2021. márc. 15. 10:43
 32/39 anonim ***** válasza:
51%

Én még csak annyit szeretnék írni, hogy én is a karantén ideje alatt ébredtem fel lelkileg. Itt valaki azt írta, hogy élhessük tovább az életünket. Milyen életet? Ez pont egy lehetőség, hogy meglássuk az amiben eddig éltünk nem élet és istentelen. Ez az oka amiért Isten meg engedi és sokkal rosszabb dolgok is következni fognak, mert akik elhiszik, hogy egy vakcina megvált és aztán minden a helyén lesz az sajnos még mindig megtévesztésben él. Itt semmi nem lesz olyan, mint régen. A búza és konkoly ketté lesz választva és nem lesz olyan hely ahol ne hirdetnék az igazságot. Aztán ez elvétetik mert Jézust is gyűlölték és megölték. Ő pedig azt mondta a szolga nem nagyobb az uránál.

Gyógyulást akarunk minél hamarabb hogy folytassuk a bűnös életünket és nehogy véletlenül felébredjünk abból. Bárcsak a lelkünket féltenénk így.

2021. márc. 15. 10:48
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ennek a helye nem itt és nem ebben a kategoriában van. Ez az egészség témakör ahol mindenki tudományos, vagy tapasztalati választ keres a bajára.

Az egész kérdés provokáció, egy primitív vallási vitára, egy járványt belevonva. A tudomány (orvosok, ápolók) munkáját semmibe véve.

Itt sok ember családtagja, került szembe a coviddal, az orvosok segítettek rajtuk. Állhatsz a vallás mögè, Isten mögé, de attól még primitív maradsz, ostoba, aki azt se tudja melyik világban él (lásd megveted a tudományt de neten okoskodsz) Aki lenézi az orvosok ápolók munkáját, ebben a helyzetben az egy féreg. Ki kell mondani: egy patkány. Nem kell ide Isten neve.

Lehet olyannak születünk, amilyennek a te felfogásod alapján teremtve vagyunk, de az már a saját felelősségünk, egyéni döntésünk hogy egy ostoba, rohadék lesz-e belőlünk.

Ez lehet nincs a Bibliában, viszont nagyon igaz

2021. márc. 15. 10:58
 34/39 anonim ***** válasza:

"Gyógyulást akarunk minél hamarabb hogy folytassuk a bűnös életünket és nehogy véletlenül felébredjünk abból. Bárcsak a lelkünket féltenénk így."

Megérett az emberiség a pusztulásra. Ezek a hozzászólások meggyőztek.

Kedves àruld már el, te vendéglátásban dolgozol? Igen, aki beteg gyógyulni akar.

Hagyjuk, ilyen emberek is kellenek. Csak a szavazati jogot venném el mindtől, mert az ilyen nem normális. Ja, hogy a politikusok célja pont ez? Ilyen egyedeket termelni? Így már a nép se rinyál új korházèrt, mert vesszen a tudomány. Tiszta haszon.

2021. márc. 15. 11:04
 35/39 A kérdező kommentje:

32 : Igen, ezen én is gondolkodtam már hasonlóan, hogy akinek eddig jó volt az élete, az gyorsan vissza akarja kapni a régi szabadságát ami teljesen érthető, de mivel a régi életben is voltak akik szenvedtek ezért nem volt igazságos. Amikor nap mint nap marék számra mennek a bűnös dolgok, bűnözések, mindig van vesztes. És persze ha van vesztes akkor van nyertes aki nem biztos hogy meg érdemelten volt az. A rengeteg kapzsiság a kizsákmányolás, egymás emberi mivoltunk nem tisztelése le nézése, pártoskodás. Ezek nem igazságos dolgok. Amíg van kapzsi mindig lesz még kapzsibb. Amíg van erőszakos mindig lesz még erőszakosabb. Ez egy ördögi kör. És Isten kijelentette mindenkinek hogy nem hagyja ezt a végtelenségig. Isten kínál egy lehetőséget, A lehetőséget Jézus személyében.

Máté evangéliuma 12. fejezet

30Aki nincs velem, az ellenem van, aki nem gyűjt velem, az szétszór.

(Bocsánat ha rossz helyre nyitottam a témát esetleg ha átlehet rakni, rakatni akkor meg próbálom.)

2021. márc. 15. 11:24
 36/39 anonim ***** válasza:

És akik kemény munkával biztonságot teremtettek az életükben, és mindent buknak a vírus miatt az igazságos? A több ezer ember aki ezt megszívta ez a kategoria. Nem hiszem, hogy nagy bűne lenne egy szakácsnak, egy felszolgálónak egy fodrásznak stb. Amiről beszélsz az egy töredéke ezeknek az embereknek. A bűnözők, a kapzsik. Vesztes mindig van, és ez nem igazságos. Miért amiről beszélsz igazságos? Bűnözők, kapzsik pedig mindig is lesznek, járványtól függetlenül. Sőt a járvány sem őket viszi a padlóra, meg a kilátástalanságba. Azok valóban patkány emberek, pont mint te kérdező. Többségünk szolgáltatásban dolgozók, sok ezren éveket nyomtunk le 12-15 órákban heti 5 napot legalább. Nem volt ünnep, minden nap ott álltunk, amikor más pihent.

Tudom, hogy értelmetlen, el kéne engedni, de határtalan módon baszod fel az agyam. Hihetetlenül ostoba, rossz szándékú ember vagy. Mi meg nem kapzsik, hanem nem akarunk éhen halni, amikor kemény tisztessèges munkával felépítettük a biztonságunkat. Sok mindent feláldozva. Bűnösök lennénk? Vagy az anyám a kórházban? Ő aki 40 évet végigdolgozva 4 gyereket normálisan felnevelt? Ilyet írsz valahol, hogy "Isten megtartja" Nem valami háziállatról, vgy megunt tárgyról beszèlünk féreg! Hogy a megtartja szót használd!

Minden ember aki örül ennek a helyzetnek a társadalom söpredégeke, kapzsi mert sajnálja mástól amilye van, mit felépített. Vallástól függetlenül idióta, rosszindulatú gyökér. Utolsó szutyok. Minek örülsz te elfajzott degradált? Hogy ezrek vannak bajban? Emberek halnak meg te mocsok!!! Undorító, kiábrándító hogy ilyen söpredékek élnek köztünk. Neki ez Jézus eljövetele és örül. Agybeteg vagy!!! Minden elfajzott csatlósoddal együtt!!! Nem hívők!

Neked a dolgod az lenne, hogy otthon imádkozzál ezekért az emberekért. Hogy nem köpöd magad szembe?

"Gyógyulást akarunk minél hamarabb hogy folytassuk a bűnös életünket és nehogy véletlenül felébredjünk abból. Bárcsak a lelkünket féltenénk így."

Elképesztő! Hány ilyen van még? Hogy hord a Föld a hátán ilyeneket. Te mondod hogy bárki bűnös életet élne?

Nézzetek már magatokba olvassátok el a trágyát amit idehánytatok, és ha van bennetek minimális tisztesség, kérjetek bocsánatot!!!

2021. márc. 15. 12:24
 37/39 anonim ***** válasza:

Én jobban hiszek Istenben meg Jézus tanításaiban is mint valaha életemben, de be fogom magam oltatni ha felajánlják az oltást.

Bár gyakran imádkozok, védelmet kérve és amúgy ezer más dolog miatt is, és hiszek benne, hogy meghallgattatnak az imáim, szerintem Istennek se lenne kifogása ellene, hogy beoltsam magam, ez nem bűn, senkinek se ártok vele.

En személy szerint úgy vélem, hogy a tudomány és a hit nem zárja ki egymást. Attól még, hogy bízok Istenben, bízhatok az oltásban is és attól még, hogy beoltatom magam, támaszkodhatok az Istenre, Jézusra, őrangyalomra is.

2021. márc. 15. 13:53
 38/39 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha nem a megfelelő szót választottam ki a mondat leírására, semmilyen rossz szándék nem vezérelt. És még egyszer írom remélem meg gyógyul. És sajnálom hogy ilyen indulatokat váltottam ki a kérdés felvetéssel és a hsz -ekkel.
2021. márc. 15. 17:08
 39/39 anonim ***** válasza:

37-es vagyok. Szerintem mindenkinek be kellene oltatni magát, de engem nem a kérdező kérdése háborít fel, hanem a mai tüntetés.

Szerintem az a legnagyobb probléma. Én nem is értem, hogy hogy történhet ilyen.

[link]

2021. márc. 15. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!