Végtelenül boldogtalan vagyok, és az életem kilátástalan. El akarok aludni örökre, de nem akarom hogy a családom fájdalmat éljen át. Mit tegyek?
Egy hosszú ideje (évek) húzódó depresszióban vagyok.
Jártam több pszichológusnál, szedtem gyógyszereket, próbálkoztam az egészséges életmóddal, hobbikkal, randizással, vásárlással, ivással, sporttal, iskolára koncentrálásával, iskola otthagyásával, a verbálisan erőszakos apámat kizártam az életemből, stb. Szóval így érzem hogy ami eszembe jutott azt mindent kipróbáltam legalább néhány hónapig. Van amitől évekig vártam a csodát de semmi.
Én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mások miért akarnak élni. Az élet fáj. Ha elmondom valakinek hogy mennyire boldogtalan vagyok, csak rákontráz, hogy neki rosszabb és ő kibírja. De MIÉRT akarja bárki is kibírni ezt?
Nem vagyok vallásos, szóval menyország és társai engem nem motiválnak.
A családom azt mondja, hogy ők nem akarnak engem szenvedni látni, de közben azt akarják hogy éljek és nekem az csak szenvedés. Ha ők folyamatosan boldogtalanok lennének és meg akarnának szabadulni a fájdalomtól az élettel együtt én elengedném őket. Lehet hogy beleszakadna az egész szívem, de akkor se lennék ilyen önző.
Köszönöm annak aki elolvasta.
Ha egy mód van rá nem kérek becsmérlő üzeneteket, de ha igazán boldoggá tesz titeket azért elküldhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!