Meddig lehet igy még létezni?
Az a problémám,hogy az életem csak a szomoruságból áll.
Elegem van az emberekböl,a rendszerböl a világból.
Itt vagyok 25 évesen szerbiában és még csak a nyelvet sem tudtam megtanulni. Hát igy nyilvánvaló,hogy nem is tudok megfelelöen boldogulni. Igazából szerb állampolgár vagyok,de mégsem vagyok szerb,de magyar sem.
Ugy érzem magam,mint akinek nincs hazája.
Önbizalmam az negativba fordult ez miatt is,meg még egyébb más okból.
De,sajnos nem csak ez a probléma.
Az egész életem magányos.A magára hagyásról szól és ezért ugy érzem,hogy én nem is számitok semmit sem,ami igaz is.
Lásd édesanyámnak sem számitottam semmit. Csupán 2 éves voltam,amikor itthagyott engem. Nem tudom,miért de ez az utóbbi idöben elkezdett fájni,pedig ez már rég megtörtént. Csak hát,mikor eszembe jut az,hogy én senkinek sem számitok,senki sem szeret,akkor ez az érzés felerösödik. Hiszem anyám se szeretett,neki sem kelettem.
Az is fáj,hogy dolgozom és szinte semmire sem költök,mégsem tudok egyröl a kettöre jutni. Ha viszont bármibe megpróbáltam befektetni,abból szinte állandóan vesztesen jöttem ki.
Meg az,hogy soha nem volt barátnöm,sem barátaim nincsennek. Nem szeret engem senki. Nincs ember aki kicsit is kiváncsi lenne rám. Egyre gyakrabban rámjön a sirás,már fényes nappal az utcán is.
Bárcsak meghalnák erre gondolok minden nap.Minden napom boldogtalan és reményvesztett.
Csak a halált,öngyilkosságot látom megoldásnak.
Hát hid el, hogy találhatsz olyan embert akinek kellesz.
Most például ha elolvasom amit írtál már kedvellek és ez elég ahhoz, hogy azt akarjam boldog légy. Persze nagy jelentősége nincs de a valóságban is találhatsz könnyen valakit aki magadért szeret. De így, hogy külföldön vagy és nem tudsz beszélni a nyelvükön tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy. Nem tudod ott hagyni azt az életet és itthon elhelyezkedni valamilyen szakmában? A halál is egy megoldás de annál biztos van sokkal jobb megoldás is.
Átérzem a helyzeted. Lehetne írni közhelyeket, hogy majd jön valaki és jobb lesz minden, de igazából, ha nem teszel a dolgokért, akkor nem. Ki kéne tűznöd valami fix célt, amivel haladhatsz. Mit dolgozol? Azzal nem lehet valamerre elindulni?
Én azt mondom, hogy inkább menj nyugatra. Lehet, hogy van benned húzás Magyarország felé, de ha idejössz, akkor elég nagy esély van rá, hogy idővel megbánod. Egyszerűen elszúrtuk jelenleg ezt az országot. Nem véletlenül menekülnek innét sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!