Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan másszak ki a gödörből?

Hogyan másszak ki a gödörből?

Figyelt kérdés
Életem legnehezebb helyzetében vagyok. 24 éves édesanya vagyok 4 hónapos kisbabával. Elhagyott a férjem. Anyagilag és lelkileg is teljesen lehúzott. Már rögtön meg is van neki az új barátnője. Még is valami beteg módon abban reménykedek vissza jön. Teljesen meg vagyok törve. Az önbecsülésem a romokban. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam. Egyedül a kisbabám tartja bennem a lelket. :(

2023. jan. 10. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Segélyszervezet, szülők, barátok, pszichológus. És fizetetted vele a gyerektartast!!!
2023. jan. 10. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen esetben tényleg csak az van amit az #1-es mondott. Én dobnék rá egy családsegítőt is.
2023. jan. 10. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Figyu! Egyetlenegy olyan férfi nem éri meg az öngyilkosság gondolatát sem, aki baba mellett hagy magára egy nőt. Ez mindent elmond. Sokkal jobbat érdemelsz, és meg is fogod kapni. Elhiszem, hogy most rohadt nehéz, de fel a fejjel csajszi! Eljön nemsokára Neked is a boldogság. Ezt mantrázd!
2023. jan. 10. 17:20
 4/4 anonim válasza:
Ne reménykedj, hogy visszajön! Az neked nem hiszem, hogy jó lenne a leírtak alapján. Engedd el, és fel a fejjel. Próbálj meg más dolgokra koncentrálni, esetleg társat keresni.
2023. febr. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!