Intruzív gondolatok ellen mit tehetnék?
Körülbelül egy hónapja kezdődött, hogy olykor erőszakos, ártó jellegű gondolataim vannak. Most már vezetés közben is előjönnek, attól tartok, hogy elgázolok valakit, vagy balesetem lesz.
Este lefekszek filmezni, aztán közben elkezdődik ez a fantáziálás, szinte nem is emlékszem mi ment a TV-ben. Ráadásul ilyenkor teljesen fel vagyok spanolva, aludni sem tudok, csak hajnal kettő körül kidőlök. A karácsonyi vacsora közben is azon járt az agyam, hogy miket csinálnék nőkkel. Félek, hogy a családom is észreveszi, hogy nem is vagyok ott velük fejben. Előfordul, hogy emiatt nem figyelek rájuk, vagy amire megkérnek azt elfelejtem. Pszichiátriára nem szeretnék menni a dolog jellege miatt. Kértem családtagtól pár szem Xanaxot, az eléggé leszedált, de már elfogyott. Olvasás esetleg jobban lekötne agyilag? Vagy mit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!