Körülbelül egy hónapja kezdődött, hogy olykor erőszakos, ártó jellegű gondolataim vannak. Most már vezetés közben is előjönnek, attól tartok, hogy elgázolok valakit, vagy balesetem lesz.
Este lefekszek filmezni, aztán közben elkezdődik ez a fantáziálás, szinte nem is emlékszem mi ment a TV-ben. Ráadásul ilyenkor teljesen fel vagyok spanolva, aludni sem tudok, csak hajnal kettő körül kidőlök. A karácsonyi vacsora közben is azon járt az agyam, hogy miket csinálnék nőkkel. Félek, hogy a családom is észreveszi, hogy nem is vagyok ott velük fejben. Előfordul, hogy emiatt nem figyelek rájuk, vagy amire megkérnek azt elfelejtem. Pszichiátriára nem szeretnék menni a dolog jellege miatt. Kértem családtagtól pár szem Xanaxot, az eléggé leszedált, de már elfogyott. Olvasás esetleg jobban lekötne agyilag? Vagy mit ajánlanátok?
Miket csinálnál nőkkel? Megerőszakolnád őket, vagy rosszabb?
Volt haláleset körülötted?
2023. jan. 8. 01:32
3/15 anonim válasza:
Hát pedig ez elég komoly, ha magadtól nem mész pszichológushoz, akkor elfognak nyomni ezek a gondolatok és utána már sajnos nem a saját lábaidon fogsz besétálni. Magaddal kapcsolatban is vannak ilyen gondolataid? Magadat bántanád? Kábítószert fogyasztottál? Akár marihuánától is lehetnek ilyen gondolataid.
2023. jan. 8. 01:35
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, nők elleni erőszak, meg még annál is rosszabb dolgok. Például ha egy nő öngyilkossággal fenyegetőzne, akkor lehet meg sem akadályoznám, érdekelne vajon tényleg megtenné-e. Ha megtenné, akkor miket csinálnék vele utána, meg ehhez hasonló nonszensz dolgok.
Nem halt meg senki körülöttem. Magamnak nem ártanék, de másoknak sem. Nem iszok, nem drogozok. Megpróbálok aludni.
2023. jan. 8. 02:10
5/15 anonim válasza:
Az öntudatod megvan, tehát, ha jól értem sosem tennéd meg, csak ilyeneken gondolkozol. Szerintem fordulj pszichológushoz, nem fog kinevetni, neki ez a munkája. A legtöbbjük találkozott már durvább esetekkel is.
2023. jan. 8. 02:15
6/15 anonim válasza:
Ezeken, a visszatérő gondolatok okozta szenvedésen (és az egész problémán) egy tapasztalt pszichológus nagyon sokat tudna segíteni.
2023. jan. 8. 04:21
7/15 anonim válasza:
Mozogsz eleget? Az egyik haverom a saját tenyerébe szúrt egy kést kínjában, mert két hete nem tudott sportolni. Próbáld lefárasztani magad és ha jobb lesz, akkor az lesz a megoldás.
2023. jan. 8. 08:46
8/15 anonim válasza:
Ez a leírtak alapján akár lehet kényszerbetegség is. Legalábbis nekem hasonló volt a kezdete ennek ártó/félő gondolatok amikre egyébként nem lennék képes/és soha nem is éreztem rá kényszert hogy megtegyem, de gondolatban beugrottak ilyen képek, és rettentő ijesztő, szorongató, félelmes volt. Első blikkre nekem ez nagyon arra hajaz. Olvass utána kicsit hátha megnyugszol, és mindenképp keress fel egy pszichológust/pszichiátert nem fognak őrültnek nézni, és nem is leszel rákényszerítve a gyógyszerekre. Nagyon sok embernek van hasonló problémája, csak a társadalmi gondolkodás miatt félnek beszélni róla, mert egyből pszichopatának tartanák őket a dilettánsok.
2023. jan. 8. 13:46
9/15 A kérdező kommentje:
Nem mozgok szinte semmit, nem nagyon szeretek sportolni sajnos. Belegondolva halálesetet ugyan nem, de halálra szurkált lányokat láttam az interneten, pedig szándékosan kerültem az ilyen oldalakat éveken át. Lehet ez előhozott valamit? Számomra nem félelmetes, vagy ijesztő, inkább izgató, de elég zavaró már. Zuhanyzás közben is leragadok ezeknél, csak arra eszmélek, hogy tíz perce folyatom magamra vizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!