Mindennapos öngyilkossági gondolatok ellen?
Annyira gyűlölöm magam, egy nyomorult, selejtes embernek érzem magam. Mindennap az van bennem, hogy meg se érdemlem, hogy éljek.
Pedig annyi nálam sokkal rosszabb sorsú ember van. Mondták már ezt és én is tudom, pont ez a baj, még a legnehezebb helyzetben lévő emberek is meg tudják oldani a problémáikat, nem feltétlenül adják fel. Én meg csak menekülök előlük, nem tudom mit kéne tennem, hogy jobban érezzem magam, nyugodtabb legyek. Lehet, hogy csak egyszerűen egy gyenge ember vagyok?
Velem is történtek rossz dolgok de nem érzem úgy, hogy indokolná, hogy ennyire szarul legyek lelkileg.
Nem tudom mások honnan veszik a lelki erőt, a reményt, hogy van értelme az életnek. Lehet, hogy meg is érdemlem a szenvedést. Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ha meghalnák legalább nem zavarnák másokat többé ha már hasznom nincs.
Amelyik pszichológus elbagatelizálja a problémádat, onnan el kell menni.
Másfelől sok ember nem gondolkodik, nem rágódik annyit, sztem ez több összetevős dolog miért van így. Fogadd el, hogy nehéz perióduson mész át, nem mindenki boldog, még ha azt is mutatja. Van egy pár szerencsés ember, de hidd el a közösségi média más.
4-es
Ez a magyar mentális egészségügyi kezelés.
Pontosan nekem is ezt mondták, "Magán múlik".
Persze, az alkoholistán is magán múlik, meg a heroin függőn is a lejövetelkor is magán múlik hogy visszaszokik.
Én nem értem itt vagy a felsőfokú oktatás a kegyetlen sz*r vagy a magyar emberek. Bár az az érzésem hogy az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!