Miért van folyamatosan szorongás bennem,és miért érzem ennyire üresnek magam?
Kiskoromban nagyon el voltam hanyagolva ,ez az oka?
Igen,főleg ez.
Elhanyagolás alatt mi értesz pontosan?
És lehet hogy én csak egy idegen vagyok neked, nem ismerjük egymást, de annyit hadd mondjak el, hogy nem vagy egyedül ❤️ és sose feledd el hogy amit szorongás közben gondolsz, nem a valóság. Az agyad torzítja a dolgokat ilyenkor. Amikor üresnek érzed magad, akkor nem vagy üres, nem vagy értéktelen, csak azt hiszed hogy az vagy. A negatív gondolataid elhitetik veled, hogy az vagy, de az csak egy gondolat, nem a valóság.
Ha ilyen gondolataid vannak, segít ha felismered, és tudatosítod magadban, hogy az csak egy gondolat, amit az agyad elhitet veled a szorongás miatt. Ha felismered ezeket, akkor elveszel a hatalmukból és jobban átlátod a dolgokat, tudatosabban kezeled.
Az időről csak annyit, hogy jól teszed ha nem pocsékolod, de fontos tisztában lenni azzal, mi az időpocsékolás. Pihenni, szórakozni, kikapcsolódni NEM időpazarlás arra szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!