Kezelőorvos nem szakíthat meg egyik napról a másikra magas benzo szedést?
napi 3-4mgot szedek.Azt mondta ez sok ennyit nem fog felírni már(előtte is ő írta fel😀)
Mit fog akkor csinálni?Legközelebb csak február elején megyek hozzá azért érdeklődöm itt addig,mirzatent tett mellé hogy kevesebb fr kelljen,de attol szarabbul voltam/búval bas.zottabb
6 éve szedsz nyugtatót? Akkor tényleg, már felesleges leszedni róla.
De mi a tényleges problémád?
Inszomniád van?
van illetve volt anno,voltam kórházban nem megnevezett dolgok miatt tudathasadásom volt.
Szóciális fóbia,paranoiás vagyok úgy érzem figyelnek az emberek folyamatosan,és erős hangulatváltozásaim vannak,egyik pillanatban kenyérre lehet kenni,utána másikban támadó és agresszív leszek.
Nem értem mit vársz amúgy, ennyi ideje szedsz gyógyszert. És semmi se állt helyre, még egy kis ideig se?
Ennyi idő alatt, már gyógyszer nélkül kéne élned az életed. Én a helyedben váltanék orvost. Viszont ha te bele törődsz ebbe, akkor senki nem tud segíteni rajtad.
Dolgozol valahol? Hány éves vagy? Vannak barátaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!