Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezelőorvos nem szakíthat meg...

Kezelőorvos nem szakíthat meg egyik napról a másikra magas benzo szedést?

Figyelt kérdés

napi 3-4mgot szedek.Azt mondta ez sok ennyit nem fog felírni már(előtte is ő írta fel😀)

Mit fog akkor csinálni?Legközelebb csak február elején megyek hozzá azért érdeklődöm itt addig,mirzatent tett mellé hogy kevesebb fr kelljen,de attol szarabbul voltam/búval bas.zottabb

2023. jan. 5. 12:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
lehet ha a mirzatent cserélné úgy menne kevesebb fr el.
2023. jan. 5. 16:35
 12/20 A kérdező kommentje:
mert nagyon nyomott voltam tőle
2023. jan. 5. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:

6 éve szedsz nyugtatót? Akkor tényleg, már felesleges leszedni róla.

De mi a tényleges problémád?

Inszomniád van?

2023. jan. 5. 17:26
 14/20 A kérdező kommentje:

van illetve volt anno,voltam kórházban nem megnevezett dolgok miatt tudathasadásom volt.

Szóciális fóbia,paranoiás vagyok úgy érzem figyelnek az emberek folyamatosan,és erős hangulatváltozásaim vannak,egyik pillanatban kenyérre lehet kenni,utána másikban támadó és agresszív leszek.

2023. jan. 5. 18:02
 15/20 A kérdező kommentje:
legjobban ami megnehezíti az életem az a szorongás egyszerűen nem bírok emberek közé menni,túl sok amit "befogadok"az összes apró mikro rezgés-mimika,ki hogyan szólt miért hogy nézett
2023. jan. 5. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Mikor mondta neked,hogy nem ír fel ennyit?Most január eleje február elejéig van egy hónap addig nem mondta,hogy csökkentsed csak ,hogy nem ír fel annyit mert sok?
2023. jan. 5. 18:10
 17/20 A kérdező kommentje:
volt róla szó még novemberben hogy váltsam ki mirzatennel(nagyobb adaggal)és kevesebb frontin,de úgyanúgy be kellett vegyem mert ha kevesebb frontint vettem be pl 2mg-t és mellé a 45 mg mirzaten akkor elkapott egy ilyen dühroham szerűség,fúj nem jó ez a mirzaten,meg alapból plusz gyógyszer a 3mg frontinommal semmi bajom nem volt jól aludtam és aránylag normálisak voltak a napjaim
2023. jan. 5. 18:18
 18/20 A kérdező kommentje:
lényeg hogy ő azt hiszi most így van,persze ahogy találkozunk mondom neki hogy nem túl jó ez a felállás
2023. jan. 5. 18:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem mit vársz amúgy, ennyi ideje szedsz gyógyszert. És semmi se állt helyre, még egy kis ideig se?

Ennyi idő alatt, már gyógyszer nélkül kéne élned az életed. Én a helyedben váltanék orvost. Viszont ha te bele törődsz ebbe, akkor senki nem tud segíteni rajtad.

Dolgozol valahol? Hány éves vagy? Vannak barátaid?

2023. jan. 5. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. okt. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!