Kezelőorvos nem szakíthat meg egyik napról a másikra magas benzo szedést?
napi 3-4mgot szedek.Azt mondta ez sok ennyit nem fog felírni már(előtte is ő írta fel😀)
Mit fog akkor csinálni?Legközelebb csak február elején megyek hozzá azért érdeklődöm itt addig,mirzatent tett mellé hogy kevesebb fr kelljen,de attol szarabbul voltam/búval bas.zottabb
frontin és mirzaten.
Szorongásra,álmatlanságra,meg szociális fóbia és enyhe paranoia
Mikor tömegben vagyok sokszor érzem mintha figyelgetnének
nem szédültem 192centi magas vagyok és 110kiló azért hozzá.
Mirzatent hónapokig szedtem de csak sivárabb/egykedvűbb lettem tőle.Ezzel a napi 3mg frontinnal megvagyok lennék ha nem akarná megpiszkálni🤨
De nem szedhetsz frontint húzamosabb ideig. Ezért is szokták, a kórházban is leszoktatni az embereket róla, általában betegségtől függően antidepivel. Mivel nagyon gyorsan hozzá szokik a szervezet. 1-2 hónapnál tovább nem szabad szedni.
Ne várj akkora hatást egy antidepitől, mint egy nyugtatótól. Mert fényévekkel gyengébb, de kisebb az esélye annak, hogy rá szoksz.
Tudom, hogy jó aludni. Leginkább ezért szednék én is, és biztos nem tudnám vissza fogni magam, ha lenne egy dobozom.
De nem merek semmit szedni, mert félek, hogy tönkre tesznek, és olyan leszek mint az emberek akik járnak a pszichiáterhez.
Antidepit kaptam 3 dobozzal, de ezek közül csak yarocent mertem szedni, és az nagyon jó volt. De elmúlt a hatása pár hét után.
De nem merek ilyet szedni, lehet kéne, de én csak akkor vagyok szarul mikor nem alszok. De akkor teljesen elkattan valami bennem, és szarul vagyok, mélyponton érzem magam.
Most is előtte pár hétig-1 hónapig jól aludtam, egyszer tovább fent maradtam és nem aludtam, utána vége lett mindenek.
Szóval, nem tudom, mit tennék a helyedben. De sose vezet jó útra, ezek a szennyek szedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!