Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mit csináljak, nem...

Nem tudom mit csináljak, nem bírom már továb.mit csináljak?

Figyelt kérdés
Utálok már élni,semmi sem sikerül.És a családi hangulat is nagyon rossz.Nem bírom már tovább.Van ebből kiút?
2023. jan. 5. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Van, de te magad vagy a kiút! Ha rossz minden körülötted, tegyél ellene, csak te tudsz ez ellen tenni. Vedd sorba hogy mi a rossz, és egyesével old meg őket. Oké, tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el hogy senki nem tud helyetted megoldani semmit, csakis te magad.
2023. jan. 5. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Ohh, már hogyne lenne kiút. Egy kicsit be kell venni a leszarom tablettát, próbálj meg uralkodni a saját életed felett. Hány éves vagy?
2023. jan. 5. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Te nem élni utálsz, hanem azt a helyzetet utálod, amibe beleragadtál. Az öngyilkos sem meghalni akar, hanem a szenvedésének akar véget vetni.

Csak rajtad múlik, milyen az életed. Ha nem tetszik változtass.

Semmi sem sikerül? Próbáld másképp. Balga az az ember, aki mindent ugyanúgy csinál, és más eredményt vár.

A győztes az a vesztes, aki mégegyszer megpróbálta!

Valamit rosszul csinálsz.

2023. jan. 5. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Mi az konkrétan, ami nem sikerült? Írj pár példát.
2023. jan. 5. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel semmi konkrétat nem írtál, csak a szóközöket hagytad le, így mit válaszoljunk? :D
2023. jan. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!