Mit csináljak ha elegem van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy vannak problémák a nagyobb családban nagyszülők meg ilyesmi dolgok amiről én tehetek a legkevésbé De anyám állandóan nekem mondogatja meg velem vitatkozik emiatt és a másik probléma meg az hogy nem tudok itthonról elköltözni mert nagyon drágák az albérletek ezért el kell viselnem de már kezd elegem lenni és rosszul érzem magam mert egyszerűen nem tudok megfelelni és folyton történik valami probléma a családban2022. okt. 21. 20:49
1/5 anonim válasza:
Anyukádnak nincsen senkije (valószínűleg), nem tudja megbeszélni mással, ezért a legközelebbi emberrel osztja meg és kányszerített végighallgatásra kötelezi, azaz veled.
2/5 A kérdező kommentje:
Testvéreim már külön laknak és kettesben lakunk anyámmal és az a baj hogy vagy a méregdrága albérlet van vagy a jelenlegi helyzet ami nagyon rossz mert tényleg én kapok meg minden ilyet hogy ez meg az meg amaz a probléma van és ha szeretnék végre lemenni a barátomhoz mert keveset vagyok ott akkor már az megy hogy nem vagyok együtt érző meg stb stb
2022. okt. 21. 21:02
3/5 anonim válasza:
Valamit valamiert. Draga az alberlet, de a legtobben ugy kezdtuk, hogy masokkal koltoztunk ossze, igy azert fizethetobb :)
4/5 anonim válasza:
Kétségtelen, hogy ez egy elég rossz élethelyzet, de ha nem látsz más megoldást, meg kell tanulnod kezelni anyádat.
Ez csak egy tipp, de gondolom azt csinálja, hogy elkezd panaszkodni és észrevétlenül beleránt egy vitába, ahol egy olyan álláspontott kell védened, amit te nem is feltétlen képviselsz, majd te leszel kikiáltva szemétnek...
Én ilyenkor erőt veszek magamon, végighallgatom a mondandót és a végén valami hasonlót fűzök csak hozzá: "Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, ha tudnék, segítenék, mert nagyon szeretlek és ezért szeretném, ha boldog lennél" + sokszor még át is ölelem. Ebbe szerintem nem lehet belekötni és pár alkalom után elkezd a panaszkodások száma is csökkenni, mert látja, hogy nem tud téged boxzsáknak használni...
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg ugymond elengedni a dolgait minimalisat foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!