Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak elegem van...

Mit csináljak elegem van abból az anyám mindennap kritizál és belém köt lassan elszakadnak az idegeim tőle?

Figyelt kérdés

A múltkor pl lefotózta hogy egyik nap nem mosogattam el.mert épp nem éreztem jól magam..

minden nap leb*sz vmi miatt kezd tele lenni a hócipőm..nem vagyok óvodás mégis úgy kezel szeretnék elmenni de nem tehetem meg anyagilag..

mit tegyek?

2014. dec. 20. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy? Mert a kérdésed alapján 14-15 lehetsz maximum!

Ha meg nem mosogattál el, pedig a te dolgod lett volna, akkor jogos a fényképezés, söt anyád helyében az összes ismerösödnek elküldtem volna.

2014. dec. 20. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es,itt az anya viselkedik úgy mint egy óvodás. Apához, baráthoz, rokonhoz vagy valakihez próbálj mégis elköltözni.
2014. dec. 20. 10:20
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es nem érted hogy zsarol?szabályozni akar?Ha nem az ő szabályai szerint viselkedem .Márpedig az szabály akkor üvölt velem..pedig már felnőtt vagyok.Egy idegbeteg..nem mehetek rokonhoz..szeretnék önállóan.csak kéne valami munka..
2014. dec. 20. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

1-es válaszoló egy bolond anyuka, hasonló helyzetben lévő gyerkőccel.

Nem volt óvszer otthon?

2014. dec. 20. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:

Én a gyerekem szeretni fogom és nem kényszerítem őt semmire.. dícsérni fogom nem úgy mint ő engem..

Valaki tud valami jó munkát??Mindegy mi az csak eltudjak menni innen.!!

2014. dec. 20. 10:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Szerinte az élet munkából áll persze mindent velem akar megcsináltatni mert nem szereti a házi munkát.

Nem akarok olyan besavanyodott lenni mint ő mindennap elrontja a kedvem..rosszul érzem magam ha a közelembe van negatív árad felém és pusztító bűntudatot akar kelteni bennem folyton..

2014. dec. 20. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Sok ilyen ember van, akik a jóba is belekötnek.

Ok már nem fognak megváltozni, max. harc árán lehet őket idoitani ami mindenkinek fájni fog.

Rövidtávon valóban nem tudsz elköltözni, de hosszutávon igen.

Ezt kell végiggondolni mit tehetsz azért, hogy hosszutávon ez legyen.

Muszáj elöbb utóbb elköltözni, mert az önbecsülésedet rontja és ez a késöbbi esélyeidet csökkenti.

Az ilyen embertől meg kell szabadulni.

2014. dec. 20. 11:51
 8/13 A kérdező kommentje:

Így van,csak rontja az önbecsülésem, de közbe ragaszkodik hozzám..

persze imád dirigálni..mindenkinek..ha hazaér a munkahelyéről.

Igen csak pénz kérdése minden és ha támogatnának de nincs párom..

vagyis lenne de ő külföldi..

2014. dec. 20. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
ez egy betegség nehéz változtatni rajta
2014. dec. 20. 13:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Csak nehéz ezzel együtt élni..

most nekiállt pakolászni de tök hangosan.

tegnap meg fejött a szobámba hogy mit csinálok és rakjak rendet a szobámba..lol nekem így megfelel ahogy van..

nem vagyok rendmániás..

2014. dec. 21. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!