Mit csináljak elegem van abból az anyám mindennap kritizál és belém köt lassan elszakadnak az idegeim tőle?
A múltkor pl lefotózta hogy egyik nap nem mosogattam el.mert épp nem éreztem jól magam..
minden nap leb*sz vmi miatt kezd tele lenni a hócipőm..nem vagyok óvodás mégis úgy kezel szeretnék elmenni de nem tehetem meg anyagilag..
mit tegyek?
Igen tudom h nehez egyuttelni ezzel...
En is eltem egyutt hasonloan...
Tehát ha jól értem:
Felnőtt ember vagy, akit az anyja tart el, munkát meg nem keresel. Cserébe még mosogatni sem vagy hajlandó, csak kapirgálsz a kis szemétdombodon? Közben meg elmerülsz az önsajnálatban.
Anyád meg egy tipikus zsarnok, hangulatember.
Nem szívesen élnék köztetek, az tuti.
Felnőtt vagy, aki nem dolgozik.
Nem dolgozik, nem tud hozzájárulni a lakás fenntartásához, sem a mindennapi kajához.
A legkevesebb, amit tehetnél, hogy kivennéd részedet a házimunkából.
Ez viszont derogál neked.
Nem saját lábadon állsz, de akaratod rákényszeriteni szeretnéd arra, aki eltart, gondoskodik a tetőről fejed fölé és arról, ne az üres tányérod kelljen nézned ebédidőben!
Keress munkát, költözz el és tanuljad meg az önfentartást!
Ha a főbérlő engedi, albérletedben élhetsz saját normáid szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!