Fél álomban hajnal körül nagyon félelmetes nem emberi hangot hallottam. Ez alvásparalízis lehetett?
Figyelt kérdés
Egész éjjel nem tudtam aludni. Négy körül aludtam el csak. De erre a hangra felriadtam, mintha túlvilági hang lett volna, egy fura hörgés. Nagyfokú félelmet éreztem, hevesen vert a szívem, és sokáig nem mertem vissza aludni ! Ez egy démon volt? Vagy csak az agyam? Minden este négy Neurolt szedek 0,5 - öset. De ittam egy capucinót, este 11 körül mert édesség hiányom volt. Ugye nem ..egy démon figyel engem??2023. jan. 3. 11:56
1/3 anonim válasza:
Ugyan divat az alvasparalizist a demonokkal parositani, csak eppen kozuk nem sok van egymashoz. A paralizis egyfajta benulas, nem demon okozta, a latomast sem, az lehet a gyogyszertol, vagy egyszeruen csak fogekony vagy ezekre a dolgokra.
2/3 anonim válasza:
Szerintem el kellene olvasnod figyelmesen a használt gyogyszereidnek a betegtájékoztatóját. Ritka az olya gyógyszer, amelyiknek nincs
semmilyen mellékhatása. Egyik ismerösöm 20 éve használ egy gyógyszert, aminek a mellékhatása a túlságos szexuális igény. A szexológus nem rudott javasolni semmit, azt mondta, szoljon a kezelő orvosmak, az meg megkérdezte, hogy "az kit zavar?"
__
3/3 anonim válasza:
Szerintem még álmodtál amikor ezt hallottad vagy a cukor ártott meg lefekvés előtt. Nyugtatót mire szeded?Főleg ilyen nagy dózisban 4 darab 0.5-ös alparzolám sok.Ha azt hiszed démon figyel lehet ide nem nyugtató kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!