Mi a különbség az autista és a szociopatia ember között ha mind kettő nem érez es nem tud rendesen beilkeszkedni ? Vagy az autizmus használjuk a gyerekekre a szociopatat a felnottekre?
Kicsit fogalom zavarban vagyok saját magam probalon felnőttként diagnosztizálni mert valami problémám van szuletesem óta.
De igazából mind 2 stimmel rám az enyhe autizmus vagy a szocipatias személyiség zavar.
50# aztán ha nem vagy 100 as mi van akkor sokan nem azok .autista így bizonyitva nincs de
Nálunk a csaladban 2 uncsi tesóm is "fura " a lány 12 éves és fiú akar lenni úgy is oltozkodik 0 rózsaszín 0 lány dolgok csak a hosszú haj
A tesója meg fura ő inkább aspergeres zsizseg feszeng és sokk olyan dolga van amit felsoroltal rogeszmek .
Én inkább olyan vagyok mint egy birodalmi remete vagy egy robot
De unoka tesóm barátkozik csak mellete meg amiket felsoroltal csinálja
Apai ágon meg 3 unokatesom van mind olyan negatív hogy nyíltan azt valjak szar az élet és jobb a halál
És ha azt nezuk hogy apjuk öngyilkos lett mert megcsalta nagynénémet és a bolond meg el is mondta neki önként.
Aki kidobta, erre felakasztotta magát. Nem meglepő hogy a gyerekei ilyen negatívak
Lassan több manapság a beteg ember mint az egészséges.
52#Jó van igazság abban amit mondasz.megertem ez miért tetszik sokaknak .
En személy szerint viszont sose tudtam laza lenni társaságban.annyira idegen környezet nekem .
Kettesben tudok laza lenni de csoportban nem.
Exemmel kellet menni néha buliba is mert volt egy barátnője aki ha ment neki is menni kellet .
És mivel a gyerekem anyja volt muszaly volt vele menni mert ha ivott nem bírt magával felugyelni kellet 😀 18 év körüli exem és én azért idősebb konkrétan azt hitték a bátyja vagyok úgy is viselkedett velem 😀
amúgy szeretek zenét hallgatni meg inni is de így szórakozóhelyen nem
Konkrétan nem azt mondom hogy rossz volt mert alkohol kicsit oldott rajtam is de otthon egyedül jobb 😀😀
Szeretnék laza lenni enis de nemtudok.ahhoz hogy minden dolgom működjön koncentralnom kell nem megy zsigerből.
Tudok tanulni tudok dolgozni tudok gyereket nevelni csak valamiért sokk természetes dolog nekem nem természetes.
Beszélgethetunk privátban is majd írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!