Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem ezt itthon?

Miért érzem ezt itthon?

Figyelt kérdés

Mikor itthon vagyok,akkor hirtelen jön egy olyan érzés,hogy "haza akarok menni".

Ez csak mostanában van így,és nem értem miért.

Filmezés közben,vagy ha gondolkodom akkor előjön ez az érzés.

Barátaim nincsenek,munkán kívül sehova nem járok.

Itthon a családdal igazából csak vagyunk..

Párom már évek óta nincs.

Lelkileg régóta nem vagyok jól,de ezt az érzést mégsem értem..

Mégis mire gondolhatok ez alatt?

Társra,vagy egy mélyebb barátságra vagyom így arra gondoltam először,hogy ezért lehet ez.

Egy ideig volt egy nagyon jó barátnőm de vele pár hónapja megszakadt a barátságunk.

2023. jan. 1. 12:13
 1/6 anonim válasza:
33%
Szia! Talán a valóságból szeretnél elmenekülni egy olyan világba, ami számodra kényelmesebb és elfogadhatóbb lehet. Egyébként sajnálom hogy így érzel, nekem is vannak hasonló érzéseim. Ha még nem jársz pszichológushoz akkor ajánlom hogy keress fel egyet! :)
2023. jan. 1. 14:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Igen, valószínűleg az,hogy szeretnék elmenekülni..

Gondolkoztam már pszichológuson,de egy idegennek elmondani minden problémat annyira nehéznek tűnik.

2023. jan. 1. 15:10
 3/6 anonim válasza:
50%
(Nem tudom miért pontoztak le, amennyiben rosszat mondtam, sajnálom. Nem vagyok szakember, tapasztalatból és érzésből írok, sokat olvasok ilyesmiről.) Tudom, hogy nehéz. De azt is tudom hogy képes vagy rá. Én is nagyon féltem segítséget kérni, többször is felhívtam egy idegent, beszámoltam élőben a tanáraimnak, mikor segítségre volt szükségem, és mindig rettegtem. (Kivéve mikor előtte ittam, de az más eset.) Ha esetleg könnyebb lenne erről egy ebben jártas emberrel beszélni, nyugodtan rám írhatsz :)
2023. jan. 1. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Én zöldet nyomtam rád :) nekem ez segítség volt,amit mondtál.

Ez a rettegés annyi mindenben gatol..

2023. jan. 1. 16:41
 5/6 anonim válasza:
Köszönöm! Milyen rettegés? Eddig erről nem beszéltél
2023. jan. 1. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni. Nem tudom, mitől lehet. Pedig szeretem az otthonomat.
2023. jan. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!