Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem magam feszültnek...

Miért érzem magam feszültnek ha itthon vagyok?

Figyelt kérdés

Elutaztam egy pár napra a szüleimhez itthonról és, sokkal könnyebbnek és magabiztosabbnak éreztem magam mint most, hogy vissza jöttem.

Most ismét van bennem egy fajta feszültség,nem is igazán tudom megmagyarázni az érzést de olyan mintha nyomna össze belülről, és szorítaná mindenem pedig semmi negatív dolog nem történt.

2021. ápr. 4. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Talán ideje elköltöznöd otthonról.
2021. ápr. 4. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak simán a társaságuk hiányzik?
2021. ápr. 4. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a biztonságérzet vette át a szived amíg ott voltál a szüleidnél, visszamentél a lakhelyedre és ez az érzelmi biztonság megszakadt, mert már nem vagy velük, és a hianyérzet könnyen tör ki dühként, idegességként... Esetleg egy háziállat vagy ha nincs partnered akkor egy társ sokat segítene a helyzeten szerintem :)
2021. ápr. 5. 00:41
 4/5 Ruby04 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Lucifer ássa lelkem, nem vagyok sem pszichiáter, sem pszichológus, sem coach. De - már bocsáss meg - ezek azért suta (nem buta!) kérdések, mert az a tény, hogy miért szorongsz otthon, nem állapítható meg egy néhány soros leírás alapján. Ezt fel kell tárni. Ha van egy kis pénzed erre, akkor menj el egy terápiára, és rájössz, mi lehet ennek az oka. A megfejtést nem a gyakorikerdesek.hu-n fogod meglelni.

2021. ápr. 5. 19:27
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt, hogy nálad ez miért van, azt így nem lehet tudni, ehhez szakember kell, aki segít ezt felszínre hozni. Nálam ez amiatt van, hogyha pár napra távol vagyok, nincsenek gondok, csak a pozitív élmények, a társaság, jókedv, utána hazajövök és az egyedüllét, a problémák, a munka, a mókuskerék. De ehhez alkalmazkodsz kis idő után szerintem.
2021. ápr. 6. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!