Mit tegyek, hogy újra legyen kedvem itthon lenni?
A szuleimmel nagyon nem jövök ki jól, az első kapcsolatomat tönkretették,nem támogatnak a céljaimban, régebben mikor még kicsi voltam, sokat bántottak fizikailag, lelkileg, ellenem tanúskodtak tavaj amiért feljelentést tettem, mert megerőszakolt egy baratjuk, zavarta őket, hogy felhivom naponta max 1x fel orara a baratnőmet ezert elvettek tőlem mindent amivel tudnám hasznalni a közösségi hálózatokat(ez már nem aktuális, de megtörtént) sok dolog volt, de mégsem haragudtam rájuk annyira, eddig mindig én főztem, mostam takaritottam itthon, néha meg is köszönték, de 2-3 héttel ezelőtt rájottem, hogy feltörték a facebookom, és innentől nem tudom őket szeretni, de nem csak ez okozta ezt a döntést, hanem minden egyben,de szerintem én jó gyerek vagyok😅 nem cigizek, drogozok, nincs szokatlan vagy extrém külsőm.
Tehát mióta feltörték a facebookom szerintem depresszós vagyok, pedig nemrég gyógyultam ki belőle😭 de most egy mosást nincs "lelki erőm" betenni, nem főzok, takarítok mert nem tud érdekelni, hogy nekik jó-e, vagy nem, de jó lenne, ha valaki segitene nekik, mert igy nem lehet élni, hetek ota nem tudok hozzányulni a háztartáshoz, pedig szivesen csinalom, csak ezek utan nem megy, úgy néz ki a lakás mintha bomba robnant volna... én meg a virus miatt itthon is vagyok, de depressziós, mit csináljak, hogy akarjak takarítani? 18L
Nektek ennyi jön le?!😅
9 éves korom óta pszichiáterhez járok, nem a facebook feltörés hozta meg ezt a dontést, hogy nem szeretem őket, hanem ahogy mondtam az egész egyben, de facebookom is az én magánügyem, szférám van, attól, hogy a feltörés nem "akkora" dráma, minthogy megerőszakoltak, attól még az is ugyan úgy búncselekmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!