Miért nem érzem jól magam itthon?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, anyukámmal és az új férjével élek. Eddig is volt amikor rosszul éreztem magam meg volt amikor nagyon jól. De az utóbbi 1-2 hétben tök magam alatt vagyok. Ha apukámnál vagyok és az új feleségével a másik városban, akkor nagyon jól érzem magam valamiért. nagyon sokat nevettem apum feleségével, ott olyan szuper volt a hangulat. Tegnap jöttem haza onnan és most itt újra anyáékkal nyomasztó és unalmas minden. Rendesen lehangolt, magányos vagyok... Miért vajon?2021. dec. 26. 13:48
1/1 anonim válasza:
Megválaszoltad. Magányos vagy, és unatkozol. Jó anyukáddal a kapcsolatod?
Ha nagyon rossz, és ha van lehetőség, költözz apudhoz, attól még ugyanúgy meglátogathatod anyukád..
Ha nem, keress célokat, barátkozz, keress valami hobbit.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!