Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek sikerült...

Van itt olyan, akinek sikerült legyőzni - vagy legalábbis elviselhetővé tenni - az OCD-t gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés

9 éve szenvedek vele, az utóbbi időben viszont különösen nagy hatással van az életemre. Hatalmas szorongást okoz. Nem is igazán kényszeres cselekedetekben nyilvánul meg, hanem kényszergondolatokban, amik félelmet keltenek.

Ha bárkinek van bármi tippje jöhet, de leginkább tapasztalaton alapuló válaszok érdekelnének.

2022. dec. 27. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Két jó dokumentumfilmet láttam erről a témáról, hátha segítséget ad, sorstársakat mutatnak be:

OCD: The War Inside

https://www.youtube.com/watch?v=bKiu1IZcEF0

OCD: A Monster In My Mind (angol felirat bekapcsolható)

[link]

2022. dec. 27. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
26%
Szenvedés az egész de valamennyire lehet uralni, bár pl 18-20 között totál jól voltam 2021 elég katasztrófális volt ilyen tekintetben, idén viszont megint viszonlyag jobb passzban vagyok. Bár magam sem tudom a pontos okát, hogy mitől " gyengül el ".
2022. dec. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!