Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa helyett mi használhat...

Scippa helyett mi használhat depresszió ellen?

Figyelt kérdés

5 mg, úgy érzem nem hat. Valami mást szeretnék szedni, nem hiszem, hogy az adag emelése megoldja. Rengeteget sírok és kontrolláltan negatív gondolataim vannak. Több óra sírás kell, hogy egyáltalán valami értelmesbe bele tudjak kezdeni utána, vagy elaludni. Reggel nagyon rossz (kortizol miatt, tudom), illetve munka után is sokszor csak sírni van erőm.

Nagyon belefáradtam ebbe. Egyetlen jó hatása, hogy jól alszom tőle. Nyáron nagyon jól voltam mondjuk, megpróbáltuk elhagyni. Állítólag nincsenek elvonási tünetek, de olyan brutálisan rosszul lettem megint, hogy kénytelen voltam folytatni októberben. Azóta tart ez az áldatlan állapot...

A pszichológusom megmondta h muszáj lesz életmódot váltani, ha nem akarok csak túlélőüzemmódba működni a munkahelyem miatt. Kicsit kínosan érzem már magam, mintha nem értené meg, hogy ilyen sírógörcsökkel nem lehet gondolkodni se, nemhogy kimenni egy konditerembe... A pszichiáteremmel kell őszintének lennem és kérnem a váltást, de azért félek. :(

Olyan reménytelennek tűnik...

2022. dec. 22. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Jézus Krisztus szeretete és segítsége!

Olvasd az Újszövetséget! :)

Ezt komolyan gondolom.

2022. dec. 22. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Ja, a jézusrisztusotok eddig is nagyon szerette. :D

Erre itt mi tuti nem fogunk tudni válaszolni, ha az eszcitaloprám nem hat, próbálkozzatok mással a pszichiáterrel. Azért a pszichológus tanácsait is fogadd meg, támadd két irányból a problémát.

2022. dec. 22. 22:01
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es pont egy ilyen hívő lánnyal ment gallyra egy 6 éves barátságom. :( Nagyon kikészített ez az egész, mert én nem úgy látom a világot, ahogy ő.
2022. dec. 22. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
10mg a terápiás dózis, 5mg nagyon kevés
2022. dec. 22. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Az pedig, hogy nincsen elvonási tünete hülyeség. Fokozatosan lehet elhagyni, néhány hetente felezni kell
2022. dec. 22. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
5.ös...az attól függ, meddig szedi az ember.
2022. dec. 23. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Annyira nehéz gyógyszert találni én már feladtam

Az orvosok meg úgy bánnak velem hogy miattuk akarok öngyilkos lenni

2022. dec. 23. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
4-es, a 10 mg a terápiás dózis? :D Én 20 mg-t szedek naponta és hát az első néhány hónapban történt javulás, de az utóbbi 1 hónapban már inkább visszaesőben vagyok a szorongást-depressziót ítélve. 10-10 mg délelőtt és délután.
2023. jan. 1. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Ki a t.köm pontozza le minden egy kérdés minden egyes válaszát? 1-2 hónapja bákri bármit ír, 0-20% között van. Értelmes válaszoknál is...
2023. jan. 2. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!